Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT), onder andere bekend van de musicals Peter Pan: het echte verhaal, Alice in Wonderland en Robin Hood, houdt extra audities voor haar nieuwe tour Sneeuwwitje de musical, terug naar de kern. Deze familievoorstelling speelt vanaf 16 november 2024 in de Nederlandse theaters.

In een hartverwarmende voorstelling over liefde voor jezelf, elkaar en moeder aarde neemt het NJMT het publiek mee in een avontuurlijke en epische zoektocht naar de ware betekenis van schoonheid. Met deze verfrissende en verrassende bewerking van het klassieke sprookje gaan we terug naar de kern van het verhaal.

Ver hier vandaan, in een adembenemend wild land, groeit de prachtige pure prinses Tourmalynn op als een bijzonder meisje dat een is met de natuur. Op een dag sterft haar moeder op mysterieuze wijze, en haar vader trouwt met Alvena, een beeldschone maar kille vrouw. De nieuwe koningin heeft een magische spiegel, die haar op een dag vertelt dat Tourmalynn mooier is dan zij. Ze geeft een jageres, die van jongs af aan al Tourmalynns beste vriendin is, de opdracht de prinses te doden. Tourmalynn vlucht het magische woud in en krijgt hulp van een prins uit een naburig koninkrijk die meer weet van Alvena’s duistere geheim. Wat zoekt Alvena diep in de mijnen, en lukt het Tourmalynn om samen met haar vrienden, de prins en de mijnwerkers de boze koningin met haar allesverwoestende jaloezie te verslaan?

We zijn voor diverse rollen, bijrollen en het ensemble vooral nog op zoek naar getalenteerde sociale enthousiaste acteurs/zangers/dansers van kleur, iedereen is welkom om zich aan te melden voor de audities. We hechten er veel waarde aan om de cast samen te stellen op basis van een grote diversiteit.

Wil jij ook deze unieke kans om door het hele land op te treden, je talent te ontwikkelen en ervaring op te doen in het werkveld?

Ga dan naar www.njmt.nl/voorstelling/sneeuwwitje-de-musical om je aan te melden voor de audities of meer informatie.

Fotografie: Marije Slingerland
Artwork: Marc Bos