Tijd is een fascinerend concept dat onze ervaring van gebeurtenissen en veranderingen in de wereld om ons heen structureert. Het is een meeteenheid voor de duur tussen gebeurtenissen, de opeenvolging van momenten en de richting van verandering. Filosofisch gezien hebben mensen eeuwenlang nagedacht over de aard van tijd.

Tijd heeft een sterke culturele en psychologische invloed. Mensen organiseren hun leven rondom tijdseenheden zoals dagen, maanden en jaren, en onze perceptie van tijd kan variëren afhankelijk van emoties, activiteiten of omgevingen. Kortom, tijd is een complex en multidimensionaal concept dat van invloed is op verschillende aspecten van ons leven, van wetenschap en filosofie tot cultuur en persoonlijke ervaringen.

De rode draad tijdens de voorstelling was tijd. Vaak laten de eerstejaars studenten tijdens de kerstpresentatie de nummers en stukjes zien die ze in de afgelopen maanden hebben geleerd. Regisseur Yanninck Plugers koos voor een andere opzet. Samen met de studenten ging hij brainstormen over het begrip tijd. Zo ontstond er een heel diverse voorstelling waarbij de studenten stuk voor stuk de kans kregen om te schitteren. Zang, spel en dans waren goed verzorgd en zorgde ervoor dat het publiek volop genoot.

Spelers: Sanne van den Brink, Simon Defevere, Merle Gebben, Ian van Gellekom, Benjamin Jas, Lisa de Jong, Layana Kandou, Inanna van Rennes, Tom aan het Rot, Alexander Sandwijk, Floor Simons, Jarne Stevens, Zara Taylor, Lindy Wanders en Sterre Willemse.

Onder leiding van Yannick Plugers en Arthur Postma