Over iets minder dan een week gaat Blind Date in première en vandaag zijn de eerste bewegende beelden uit deze nieuwe Nederlandse musicalcomedy te zien. Hieronder vind je een linkje waar je de beelden kunt downloaden. De voorstelling is t/m 23 december te zien door heel Nederland.

 

Het verhaal 

Bob en Jenny zijn bijna wanhopig. Alle dates lopen in het honderd. De personen aan de andere kant van de tafel lijken in niets op de foto’s op hun Instagram account of blijken op Facebook alles aan elkaar te liegen. Beiden zijn op zoek naar iets echts. Maar is dat nog mogelijk? Om in tijden van Facebook en Instagram zonder enig vooroordeel op date te gaan? Daarbij doen mensen zich op social media vaak zoveel beter voor dan ze zijn, dat ze tijdens een date alleen maar ongelofelijk tegenvallen. Bob en Jenny gaan die uitdaging aan! Ze schrijven zich in op blinddate.nl en vanaf dat moment is alles een vraag. 

Blind Date is een nieuwe Nederlandse musical comedy voor iedereen die verliefd was, is, of het nog moet worden en steekt de draak met de ongelukken en fouten van blind dates. Een avond vol herkenbare situaties, gênante toestanden en bizarre omstandigheden.

Ga voor meer informatie en de speellijst naar: https://www.blinddate.one/