In 2020 maakte acteur, zanger en multi-instrumentalist Diederick Ensink zijn debuut met zijn solovoorstelling. Diederick had een creatieve manier gevonden om een compleet live orkest op het toneel te zetten. Een orkest dat bestaat uit Diederick zelf. Waar hij vorig jaar in zijn eentje tien instrumenten bespeelde is hij dat aantal nu voorbij. Vanaf oktober 2022 is hij in twintig theaters opnieuw te zien met zijn muzikale onemanshow; DIEDERICK’S DEBUUT. 

Diederick Ensink

Diederick kun je naast acteur, zanger en multi-instrumentalist kennen van Koffietijd. Hier schuift hij regelmatig aan om zijn muzikale kennis te delen. Diederick maakte zijn solodebuut in 2020, maar door de coronacrisis werd deze tour helaas vroegtijdig onderbroken, waardoor het succes niet afgemaakt kon worden. Diederick heeft daarom besloten vanaf oktober opnieuw het theater in te gaan. Naar eigen zeggen speelt hij dan ‘voor de laatste keer zijn debuut’.

Aan de hand van muziek uit diverse muziekgenres vertolkte hij een multi-instumentale one-man-show, waarmee hij meer mensen wil meenemen in zijn muzikale verhalen. Diederick Ensink: “Het liefste speel ik alle instrumenten uit een orkest zelf, ik maak er eigenlijk voor mijzelf een soort sport van. Het is dan ook een extra grote beloning dat ik deze voorstelling nogmaals mag gaan spelen.”

Diederick vertelt zijn persoonlijke, muzikale verhaal aan de hand van muziek uit diverse muziekgenres. Van Shaffy tot Coldplay, van Beethoven tot Ed Sheeran, allen op zijn eigen manier vertolkt. Ook zelfgeschreven muziek mag niet ontbreken en het publiek wordt hier en daar getrakteerd op een kleine muzikale masterclass. 

Informatie over Diederick’s Debuut

Kijk voor meer informatie en de kaartverkoop op www.diederickensink.nl