De derdejaars studenten Muziektheater Fontys brachten gisteravond weer een prachtig koorconcert. Iedere student zong een solonummer en werd daarin ondersteund door het koor dat bestond uit studenten van Muziektheater 1, Muziektheater 2, Musicaltheater 3, Musicaltheater 4 en de Master of Music Muziektheater.

De muziekzaal is best groot, maar er waren niet voldoende zitplaatsen voor iedereen. Dit concert zou absoluut niet misstaan in de concertzaal van de Schouwburg in Tilburg. Ondanks dat het heel warm was is in de muziekzaal, zorgden de studenten toch regelmatig voor dik kippenvel. Deze klas zit boordevol talent en het kan niet anders dan dat we ze over anderhalf jaar gaan tegenkomen in professionele musicals. Zij zongen stukken uit; Wicked, Rumi, Elisabeth, Mary Poppins, Pippin, Camelot, The Lion King, Dear Evan Hansen, Anastasia, Hair, Mozart en Big Fish. De gekozen nummers kwamen perfect tot hun recht en het publiek kon volop genieten.

Fontys Muziektheater

De beroepspraktijk stelt hoge eisen aan muziektheaterperformers. Ze moeten kunnen zingen en acteren op hoog niveau. De Fontys opleidingen Muziek- en Musicaltheater leiden jou op tot zanger/acteur of danser/zanger/acteur op een authentiek en solistisch niveau. Het karakter van je stem, je talent en persoonlijkheid bepalen in welk soort voorstellingen je gaat werken.

Derdejaars: Jur Arp, Naima Bayo, Anne Roos van Belkom, Tobi van den Brink, Britt Brouwers, Imme Debeij, Thijs Kokke, Froukje Simons, Daan Stuer, Wouter Tibboel, Julius de Vriend, Juulke van Vroenhoven en Merel Withagen
Onder leiding van Steven van Gool en Michiel Ballhaus.