Vandaag zongen de kandidaten tijdens de zoektocht naar Maria hun tweede nummer. Voor alle kandidaten was het “alle hens aan dek” bij deze show.

De eerste die doorging was Sanne gevolgd door Tessa, Nandi, Valerie, Natascha, Jolijn en Renée.

Voor de sing-off viel de keuze van het publiek op  Willemijn  en  Anouk. Daarna lag de beslissing bij Pia Douwes. Helaas moest Willemijn de zoektocht verlaten. Er blijven acht kandidaten over; Sanne Tessa, Nandi, Valerie, Natascha, Jolijn, Renée en Anouk.

Nandi trapte af met het nummer ‘Colors Of The Wind’ uit Disney’s Pocahontas. Valerie bracht het nummer ‘How Will I Know’ van Whitney Houston / The Bodyguard waarbij ze werd begeleid door vier dansers.

Tessa zong na de beoordeling van de jury van Nandi en Valerie het het nummer ‘Mamma Mia’ uit de musical Mamma Mia gevolgd door Natascha met het nummer ‘Make You Feel My Love’ van Adele.

Willemijn liet een andere versie horen en zien van  ‘…Baby One More Time’ van Britney Spears gevolgd door Sanne met het nummer ‘Door de wind’ van singer-songwriter Stef Bos.

Renée zong het nummer ‘Hopelessly Devoted To You’ uit de musical Grease waar ze zelf de rol van Marty speelde. Jolijn was de een na laatste met het nummer ‘Hit The Road Jack’ van zanger Ray Charles. De rij werd gesloten door Anouk met het nummer ‘Omarm me’ van de band BLØF.

Kijk alle nummers later terug op onze Facebookpagina

Reageren kan onder het artikel.