Wij kregen de mogelijkheid om 5 maal 2 kaarten weg te geven voor dit concert dat in de openlucht wordt gehouden in Den Haag in het Zuiderpark Theater. Lees snel verder.

De prijswinnaars hebben inmiddels bericht gehad en kunnen gaan genieten van een mooi concert. Dat zijn N. Tulp, N. Dirks, S. Heijmans, A. Wolf en J. de Winter.

Heb jij niet gewonnen? Dan kan jij hier jouw kaarten bespreken.

Musical Summer Concert

Op zondag 22 augustus 2021 vindt in het openlucht Zuiderparktheater in Den Haag de tweede editie van het Musical Summer Concert plaats. De cast bestaat uit talenten die de afgelopen jaren hun sporen in verschillende musicals al ruimschoots hebben verdiend: April Darby, Tessa Sunniva van Tol, Esmée Dekker, Milan van Waardenburg en David van den Tempel. Billy Maluw en André van Damme zijn verantwoordelijk voor de muzikale begeleiding. De kaartverkoop voor de twee voorstellingen (om 15.00 en 19.00 uur) van het Musical Summer Concert is vandaag van start gegaan via https://www.zuiderparktheater.nl

Cast

April Darby was onder andere te zien in hoofdrollen in Sister Act, The Bodyguard en Aida in Concert. Tessa Sunniva van Tol  speelde in Nederland de titelrollen in de musical Anastasia en The Little Mermaid en was in Duitsland te zien als Jane in de Disney musical Tarzan. 

Esmée Dekker, speelde de hoofdrol Eliza Doolittle in de meest recente revival van My Fair Lady en was te zien was in de David Bowie musical Lazarus en als de minnares in Evita. 

Milan van Waardenburg was afgelopen seizoen te zien als Dmitri in de musical Anastasia, een rol die hij al eerder in Duitsland vertolkte. Verder was Milan te zien in Tanz der Vampieren en Der Glöckner von Notre Dame. 

David van den Tempel was te zien in musicals als Soldaat van Oranje, The Full Monty, De Grote Drie en Vietnam. 

Billy Maluw was als singer/songwriter onder ander te zien in The Voice of Holland en is een veelgevraagd begeleider voor musicalsterren als Pia Douwes, Stanley Burleson en vele anderen. 

André van Damme is al meer dan 25 jaar veelgevraagd drummer bij inmiddels meer dan 70 musicals en theaterproducties van o.a. De Graaf en Cornelissen en Stage Entertainment.

Het Musical Summer Concert staat garant voor anderhalf uur genieten van de mooiste musicalhits. Hits uit de carrières van de artiesten zullen in het concert niet ontbreken. Maar niet alleen de beroemde klassiekers uit shows als The Phantom of the Opera en Wicked zijn te horen, ook nieuwe hit-musicals en off-Broadway producties maken deel uit van dit musicalprogramma.