Sinds een aantal jaar maakt Stamppij in Nijmegen succesvolle musical producties met amateurs. Alle producties die ze tot nu toe maakten ontvingen één of meerdere nominaties bij de landelijke amateur musical awards. Voor hun laatste productie ‘Nine’ werden ze maar liefst zes keer genomineerd en ze wonnen de award voor beste mannelijke hoofdrol.
 
Door de coronamaatregelen moest Stamppij helaas het afgelopen jaar hun productie Pippin aflassen. Maar ze hebben met de talentvolle cast de rest van het jaar goed benut en een prachtig album vol musical- en popnummers opgenomen (te beluisteren op stamppij.nl/kijk-en-luister).
 
De lockdown duurt langer dan we hoopten, maar we gaan toch door met onze plannen! Om zoveel mogelijk amateurs te kunnen blijven laten genieten van hun hobby, biedt Stamppij in plaats van de gebruikelijke producties Stamppij een half jaar musicallessen aan. Deze zijn bedoeld voor amateurs die zich willen verdiepen en verbreden in de disciplines zang, spel en dans. Naast inhoudelijke lessen in verschillende stijlen, werken de deelnemers gezamenlijk toe naar een music video en mag iedereen een lied opnemen in een professionele studio. Als we fysiek samen mogen komen zijn de lessen in of dichtbij Nijmegen. Het lesprogramma is op woensdagavonden van februari t/m juli en er zal rekening gehouden worden met coronamaatregelen. Er worden bijvoorbeeld hele toffe alternatieve lessen voorbereid via Zoom. Je kunt je aanmelden via stamppij.nl/doe-mee.
 
Lees ook: