Naast de succesvolle kinderboekenreeks van Mirjam Oldenhave en maar liefst 5 filmhits in de bioscoop, gaat de leukste meester van Nederland eindelijk het theater in. En niet alleen, maar met jou! Want Mees Kees is op zoek naar zijn klasje voor de musical ‘Mees Kees Op Kamp’. Droom jij ervan om te spelen in een grote musical of heb jij al wat ervaring? Lees dan vooral verder! 

De musical ‘Mees Kees Op Kamp’ gaat touren in seizoen 2022/2023. Hiervoor zoeken wij talentvolle én enthousiaste kinderen tussen de 10 en 14 jaar oud voor één van de kinderrollen van Sep, Fred, Winston of Lieke. 

Door de grootte van de tournee zoeken wij meerdere kinderen voor de diverse rollen die in het bezit zijn van zang-, dans- en acteertalent. En stiekem zoeken we ook nog jongens die wellicht een beetje goed kunnen rappen! Eind juli 2022 starten de repetities in Amsterdam, waarna de musical van september 2022 tot en met de zomer 2023 reizen langs theaters door heel Nederland.

Droom jij ervan om in een grote musical mee te spelen? Geef je dan nu op bij STENT Casting. Aanmelden kan door jouw gegevens + voorstelvideo via de website in te sturen. Klik hier voor de website.

*Let op: je dient tussen de 10 en 14 jaar oud te zijn op het moment dat de productie start, eind juli 2022. Aanmelden voor de audities kan tot 1 februari 2022. Het kan daardoor even duren voordat je van ons gaat horen, heb je tussendoor een dringende vraag? Stuur dan een mailtje naar casting@stent.tv o.v.v. ‘Mees Kees’.