De cast en crew van Little Women de Musical willen hun oprechte dank uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van de crowdfundingcampagne. Door de steun van talloze vrienden, familie, en liefhebbers van theater hebben ze niet alleen hun financiële doel bereikt, maar ook een gemeenschap van gepassioneerde supporters opgebouwd.

“De steun die we hebben ontvangen is overweldigend”, zegt initiatiefneemster Michelle van de Ven, die tevens één van de hoofdrollen speelt. “Dankzij de vrijgevigheid van onze donateurs kunnen we onze droom realiseren om de voorstelling in zijn volledigheid op de planken te brengen met een orkest en een volledig decor. Dit project is een eerste mijlpaal voor ons en Paper Kite Productions, en we zijn zo dankbaar voor de steun die we hebben gekregen. Zelfs de originele Broadway-makers Mindi Dickstein (liedteksten) en Jason Howland (muziek) hebben hun enthousiasme voor ons project met ons gedeeld!”

Paper Kite Productions vliegt naar grote hoogtes als platform voor jonge musicalartiesten de kans te geven om naast ervaren professionals op te treden en te groeien in hun vakgebied. De volledige cast is inmiddels bekend en bestaat uit Michelle van de Ven (Jo March), Lisanne Veeneman (Beth March), Natalie Bommelé-Salek (Meg March), Sem Gerritsma (Amy March), Job Greuter (Laurie), Anne-Mieke Ruyten (Aunt March), Céline Purcell (Marmee), Wim van den Driessche (Mr Laurence), Sander Volders (Mr Brooks), Jonathan Demoor (PR. Bhaer), Imme Debeij (alternate Amy March) & Romy Peters (alternate Beth March).

Little Women de musical, belooft een betoverende en hartverwarmende ervaring te worden voor het hele gezin. Het tijdloze verhaal van de zusters March, hun dromen, hun uitdagingen en hun liefde voor elkaar zal tot leven worden gebracht op het podium in een prachtige uitvoering vol muziek en drama.

Maak deel uit van deze opwindende reis tijdens deze kerstperiode in DeLaMar West. Geniet van een magische avond vol muziek, liefde en avontuur. Voor meer informatie, inclusief data en kaartverkoop, kunt u terecht op www.paperkite.nl of onze Instagram-pagina.

Fotograaf: Robin H. van der Weide