‘Musical Magazine’, een nieuwe publicatie gewijd aan de wereld van musical theater, kondigt met genoegen de lancering van zijn Kickstarter crowdfundingcampagne aan. Het tijdschrift heeft als doel liefhebbers en professionals uit de industrie samen te brengen en een platform te bieden om de levendige kunstvorm van musical theater te delen en te vieren. 

Het eerste nummer van ‘Musical Magazine’ staat gepland voor release in november 2023 en zal lezers betoveren met exclusieve interviews met toonaangevende professionals uit de industrie, diepgaande artikelen over de nieuwste producties en prikkelende recensies van de populairste shows op Broadway. Opvolgende edities zullen elke vier maanden worden gepubliceerd, waardoor er een continue stroom van nieuws en inzichten over de wereld van musical theater beschikbaar is.

Nathan Markuszower, de initiatiefnemer achter het ‘Musical Magazine’: “Ik ben zeer verheugd om vandaag de crowdfundingcampagne van ‘Musical Magazine’ te lanceren en theaterliefhebbers uitnodigen deel te namen aan de start van de publicatie van het ‘Musical Magazine’. Er zijn al diverse samenwerkingen met belangrijke spelers in de industrie veiliggesteld, en met de steun van onze backers hopen we dan ook deze spannende nieuwe publicatie tot leven te kunnen brengen.”

Door de ‘Musical Magazine’ Kickstarter-campagne te ondersteunen, spelen backers niet alleen een essentiële rol in de creatie van het magazine, maar krijgen ze ook exclusieve beloningen. Deze beloningen omvatten een speciale uitnodiging voor ons lancering-evenement, een persoonlijk bedankje dat in het tijdschrift wordt vermeld, de exclusieve mogelijkheid om deel te nemen als gastredacteur, en nog veel meer.

Om een backer te worden en de magie van musical theater naar liefhebbers over de hele wereld te brengen, bezoek onze Kickstarter-pagina op https://www.kickstarter.com/projects/392829163/musical-magazine?ref=project_build.