Willy Wonka is voor de landelijke tournee van Charlie en de Chocoladefabriek – de Musical in 2022/2023 (vanaf eind augustus 2022) op zoek naar talentvolle jongens tussen 8 en 13 jaar oud met een maximale lengte van 1.50 m. Alle personages zijn rond de 11 jaar en zingen solo in deze voorstelling. Je moet dus beschikken over zang, – én acteertalent dat wij je helpen te ontwikkelen op de Charlie School! Met de Charlie School beginnen we in maart 2022!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste talenten voor de volgende rollen:
– Charlie: de bescheiden jongen met een hart van goud
– Augustus: de snoepkont
– Mike: de gameverslaafde

Wij zijn opzoek naar een afspiegeling van de Nederlandse samenleving van nu. Daarom hopen wij op reacties vanuit verschillende achtergronden.

Verloop auditietraject:
De voorselectie vindt plaats doormiddel van een video, waarin je jezelf mag presenteren. De hieruit gekozen kinderen worden, als de situatie dat toelaat, uitgenodigd voor de live-auditie die op 13 februari wordt georganiseerd in Amsterdam.

KIJK VOOR DE TE DOORLOPEN STAPPEN EN VOOR HET AANMELDEN OP
WWW.THEATERALLIANTIE.NL/KINDERAUDITIES
AANMELDEN KAN T/M 6 FEBRUARI 2022!

Je hoort uiterlijk 8 februari of je door de voorselectie bent gekomen en of je in aanmerking komt voor de live-auditie. Is dit het geval, dan krijg je van ons een
uitnodiging met een tijd voor de live-auditie en wat je voor deze auditie moet voorbereiden.

Als je na de live-audities wordt aangenomen voor de Charlie School ontvang je uiteraard meer informatie over de productie, zoals de planning van de repetities en
voorstellingen, het aantal benodigde speelbeurten e.d. en de data en locatie van de Charlie School. Willy Wonka wenst je veel plezier met de voorbereiding en kijkt uit naar het resultaat.