Op zondag 21 januari 2024 werd Rapunzel De Musical van Van Hoorne Studios bekroond met een geweldige Platina Ticket Award. Deze indrukwekkende award volgt op het grote succes van de musical, waarvoor maar liefst 50.000 tickets zijn verkocht. De cast werd op een unieke manier verrast met dit geweldige nieuws, toen er plotseling een mysterieus pakket op het podium verscheen. De award is een mooie beloning voor de sprookjesvoorstelling, welke tot en met juni te zien zal zijn in theaters door heel het land.

De spanning onder de castleden steeg toen er ineens een pakket zonder verdere informatie op het podium stond. Bij het openen van het pakket bleek al snel dat het een bijzondere inhoud had. Het moment van onthulling bracht niet alleen een enorme verrassing, maar ook een erkenning van het harde werk en de toewijding van de cast aan het succes van Rapunzel De Musical.

Het succes van Rapunzel De Musical bevestigt opnieuw dat de sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Studios echte publiekstrekkers zijn. Eerdere successen werden geboekt met sprookjesmusicals zoals Belle en het Beest De Musical en Assepoester De Musical, die beide bekroond werden met indrukwekkende prijzen.

Rapunzel

In Rapunzel de Musical verrast Van Hoorne Studios het publiek met het wereldberoemde verhaal van de prinses met hele lange, magische haren. Door een betovering kunnen Rapunzels haren alleen worden geknipt met een gouden schaar. Terwijl Rapunzel met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Maar als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op Rapunzel heeft laten vallen, raakt ze verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart. De molenaarszoon besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. In eenzaamheid droomt Rapunzel van een dappere man die haar zal bevrijden. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange haren dan misschien toch nog van pas?

Rapunzel De Musical is tot en met 23 juni 2024 te zien in theaters door heel Nederland. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via Van Hoorne

Foto: Mariska Steenbergen