Vanaf 12 augustus is de feelgood musical ‘MAMMA MIA!’ opnieuw te zien in Stadsschouwburg Antwerpen en Trixxo Theater, Hasselt. De cast krijgt deze zomer versterking van o.a. Ann De Winne, Marleen van der Loo, Maja Van Honsté en Saïn Vantomme die als understudy de hoofdcast zullen ondersteunen.
Image

Ann De Winne – Understudy Donna

Ann studeerde af aan Studio Herman Teirlinck. In 1990 zette ze haar eerste stappen in de theaterwereld. Ze was te zien in ‘Mistero Buffo’ en in de musical ‘Nonsens’. Later kreeg ze hoofdrollen in ‘Guys & Dolls’, ‘De Tovenaar van Oz’, ‘Camelot’, ‘The Sound of Music’, ‘Jekyll & Hyde’, ‘She Loves Me’ en ‘Merilly We Roll Along’. Daarnaast kan je haar horen in animatiefilms als ‘De Prins van Egypte’, ‘Shrek‘, ‘Cars’ en ‘Happy Feet’. Voor televisie had ze gastrollen in ‘Big & Betsy’, ‘Familie‘, ‘Spoed’, ‘Thuis’, ‘Nachtwacht’ en ‘Ghost Rockers’. Met de productie ‘Portret Van Een Verloren Lente’ won ze verschillende prijzen en speelde de voorstelling zelfs in New York. Ze was ook te zien in ‘Pak de Poen’, ‘Daens’, ‘Anatevka’, de Zomerrevue van Caals & Van Vooren, ‘Hotel Vocal’, ‘Azzek Nog Zou Trouwen’, ‘8 Vrouwen’, ‘Klep toe’, ‘Mijn Poolse Kuisvrouw’, ‘Tomatte Cravatte’, ‘Vergeet mij niet’, ‘Amadeus’, ‘Calendar Girls’ , ‘Ons Kent Ons’, ‘Moord Op De Orient Express’, ‘De Collega’s’, ‘Toen Waren Er Nog Nul’, ‘Heel Geestig’ en ‘De Dame In Het Busje’.

Image

Marleen van der Loo – Understudy Donna

Marleen is als zangeres en actrice al 30 jaar actief in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België. In Nederland speelde ze hoofdrollen in musicals als ‘Elisabeth’ (Elisabeth), ‘Evita’ (Mistress), ‘MAMMA MIA!’ (Donna), ‘Aida’ (Amneris), ‘3 Musketiers’ (Anna en Milady), ‘Nine’ (Claudia), ‘Hello Dolly’ (Irene), ‘Footloose’ (Vi), ‘Cats’ (Gumby), ‘Ciske de Rat’ (Suus en tante Jans), ‘1953-de Musical’ (Willemien), ‘Kruimeltje’ (Koster), ‘Aspects of Love’ (Rose), ‘Love Story’ (Moeder), ‘Tom’s Magische Speelgoedwinkel’ (Hera) en ‘Liften’ (Karlijn). In Duitsland werkte ze als country zangeres voor Warner Bros en speelde ze in de musical ‘Cyrano’ (Chaperonne). In Wenen maakte zij deel uit van de wereldpremière cast van de musical ‘Tanz Der Vampire’ (o.a.Sarah) in de regie van Roman Polanski. In Vlaanderen speelde zij hoofdrollen in de musicals ‘Ben X’ (Moeder) , ‘Een leven zonder jou’ (Roos), ‘Wickie de Viking’ (Ylva), ‘Muerto’ (Theresita) en ‘Chaplin’ (Hannah).

Image

Maja Van Honsté – Understudy Rosie

Maja studeerde af aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Ze was al te zien in musicals als ‘The Sound of Music’, ‘Daens’, ‘40-45’, ‘Assepoester’, ‘Rocky Horror Show’, ‘Chaplin’, ‘Shrek’, ‘Zo Mooi Zo Blond’, ‘Giga Grote Muisical Geronimo Stilton’ en ‘Pinokkio’. Dit najaar schittert ze ook in de Vlaamse versie van ‘Charlie And The Chocolate Factory’. Daarnaast was ze in het theater ook te zien in ‘Oscar’, ‘De Quaghebeurs’, ‘Fondue Bourguignonne’, ‘Mijne Schat Is Ribbedebie’, ‘Fanny 15’, ‘Macbeth’, ‘Songfestival Contest of the Best’ en zong ze de ensemblestukken in voor ‘Titanic’, ‘Sacco & Vanzetti’ en ‘Kiss Me Kate’. Je kan Maja’s stem ook horen in de Vlaamse versies van onder andere ‘Aladdin’, ‘Toy Story 4’, ‘Playmobil: The Movie’, ‘The Incredibles 2’, ‘Coco’ en ‘Zootropolis’ en in tal van  jeugdseries waaronder ‘De avonturen van K3’, ‘Mia & Me’, ‘Jessie’, ‘Elena Van Avalor’, ‘Power Rangers Dino Charge’, ‘Goldie en Beer’ en ‘Calimero’. Samen met Line Ellegiers en Laura Seys startte ze het closeharmonytrio ‘The Maries’.

Image

Saïn Vantomme – Understudy Tanya

Na haar studies Woordkunst-Drama in Gent en een voorbereidend jaar musical aan de Kunsthumaniora Brussel startte Saïn aan de Dutch Academy Of Performing Arts in Den Haag. Na dit avontuur, studeerde ze in 2017 af aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel. Tijdens haar opleiding speelde ze in verschillende producties waaronder ‘Chicago’, liep ze stage bij ‘Rapunzel’ en was ze te zien in ‘Songs for the Fallen’. Je kon haar sindsdien aan het werk zien in de ‘Rocky Horror Show’, ‘Next to Normal’, ‘November ’89’ en ‘The Sound of Music’. Later dit jaar is ze opnieuw te zien als Joanne Jefferson in de rockmusical ‘RENT’. Daarnaast tourde Saïn in binnen- en buitenland als backing vocal bij Helmut Lotti, was ze te zien en te horen in de Studio 100-reeks Campus 12 en zong ze 6 jaar lang in het Studio 100-koor. Naast het podium heeft Saïn ook een voorliefde voor ondernemen. Zo richtte ze ‘Captaincy’ op, een platform voor (online) masterclasses in de podiumkunsten. Ook ging ze recent aan de slag als coördinator van Spotz-On.

Klik hier voor meer informatie