Op zaterdag 9 en zondag 10 december is ‘Into the Woods jr’ te zien het theater van C. Hoofddorp. De voorstelling van de legendarische componist Stephen Sondheim wordt opgevoerd door een cast bestaande uit toptalenten van Musical 2.0.

Into the Woods

In Stephen Sondheims Tony Award-winnende meesterwerk ‘Into the Woods’ kruisen de verhaallijnen en personages van bekende sprookjes van de Gebroeders Grimm elkaar, waaronder Roodkapje, Rapunzel, Sjaak en de bonenstaak en Assepoester. We volgen het avontuur van de bakker en zijn vrouw die een kind wensen, maar onvruchtbaar zijn door een vloek van de heks. De vloek kan pas worden opgeheven als zij in het woud vier voorwerpen verzamelen: een melkwitte koe, vlasblond haar, een rode mantel en een glazen muiltje. Is het vervullen van hun eigen wens belangrijker dan de gevolgen voor de anderen in het woud?

Into the Woods jr is enkel te zien in C. Hoofddorp (voormalig Schouwburg De Meerse). De voorstelling staat onder leiding van Babbe van Kraaij (regisseur-choreograaf) en Pien van Gerven (muzikaal leider). Tickets zijn verkrijgbaar via Musical.nl/tickets.

Foto: Pien van Gerven