Het is druk. Hectisch. Corona. Patiënten komen binnen. Meer, nog meer. Cliënten worden ziek. Je werkt je een slag in de rondte. In beschermende kleding. Dat mondkapje. Je snakt naar adem. Lucht. Stilte. Rust. Hoe houd je dit vol? Hoe moet dit verder? 

Hoe kun je bijtanken als je in de zorg werkt en continu ‘aan’ staat en er voor de ander moet zijn?
 
 

Suzan Seegers

In theatershow ADEM gaat zangeres en theatermaker Suzan Seegers op zoek naar antwoorden. Suzan is bekend van onder andere Op zoek naar Evita, musicals als Les Misérables en Urinetown en haar eigen, veelgeprezen soloshows. Ze zingt, danst, vertelt, acteert, wordt begeleid door een liveband, een danseres én indrukwekkende beelden. De voorstelling ontroert, maakt je aan het lachen en zet je aan het denken. Het is vooral een uur lang lekker op adem komen. Dus sit back and relax, geniet, laat je inspireren en tank energie…
 

Op zaterdag 27 februari vonden de audities plaats voor de understudy rol voor Suzan Seegers. Ruim 40 auditanten meldden zich aan en daarvan hebben we een selectie uitgenodigd. We hebben veel talenten gezien deze dag en uiteindelijk voor Froukje Zuidema gekozen. Zij zal de hoofdrol vertolken wanneer Suzan verhinderd is. 

Froukje Zuidema
Froukje studeerde in 2020 af aan de Master of Music in Tilburg en voltooide eerder al de bachelor Muziektheater aan het Conservatorium van Rotterdam. In datzelfde jaar was ze te zien in de musical Ciske de Rat van Stage Entertainment, waarmee ze door Nederland tourde. Tijdens haar opleidingen heeft Froukje in meerdere (solo)voorstellingen gespeeld, geregisseerd door onder anderen Carline Brouwer, Saskia Mees en Julia Bless. Froukje staat bekend om haar realistische performances, ontroerende stem en humoristische talent.
 
Froukje vertelde: Het wordt echt zo’n mooie voorstelling! En voor zo’n belangrijk publiek. Ik ben echt heel dankbaar dat ik straks iets terug mag gaan geven aan de mensen die zo hard hebben staan knallen het afgelopen jaar
 
EEN THEATERSHOW OM BIJ TE TANKEN 
Een emotionele reis door je hoofd richting je hart. Vol zang, dans, verhalen en film. Ontspan, geniet en tank energie.
 
Zorgorganisaties kunnen deze voorstelling cadeau geven aan hun medewerkers. De voorstelling ADEM is in 2021 in verschillende theaters door heel Nederland te zien. Afhankelijk van de hoeveelheid tickets die wordt afgenomen, wordt de toegangsprijs bepaald en een offerte op maat gemaakt. Wij touren met liefde heel Nederland door! Meer informatie vind je op de website.
 
Foto’s: Tanktheater