Cabaretier Onno Innemee is vanaf eind december te zien in de kinderkomedie van Pip & Pelle: Chaos in het Sprookjesbos. Innemee die o.a. de Wim Sonneveldprijs won, zat in Kopspijkers en de laatste jaren veelvuldig te zien was in de kluchten van ‘Adje’ Arijan van Bavel, zal te zien zijn als domme boef Pluun. De voorstellingen van Pip & Pelle zijn een doldwaas familiespektakel voor jong en oud. Het duo heeft net een bioscoopfilm gemaakt en gaat nu de theaters van Nederland op z’n kop zetten.

“Het is een komedie voor alle leeftijden. En daar past een routinier als Onno Innemee fantastisch bij” vertelt producent Ydwer Bosma. De voorstelling zit vol met elementen die je van een goede komedie gewend bent; bizarre wendingen, heel veel chaos en vooral heel veel hilariteit!
“Het is geweldig om kinderen van de stoel af te zien vallen van het lachen. En hoe leuk is het, om als ouders samen te kunnen lachen met je kinderen?! We kunnen ook niet wachten om met Onno van start te gaan in december”. Daarnaast kunnen de kinderen meezingen en meedansen tijdens de show. “We gaan proberen verschillende sprookjes op de hak te nemen, met hilarische gevolgen”.

De voorstelling:

Als Pip & Pelle een sprookjesachtige opdracht krijgen, begint de verwarring en is de chaos compleet! Rondvliegende veren, dansende boerderijdieren, huppelende prinsessen, mysterieuze fakirs, maffe buikdanseressen, zingende heksen, domme boeven, misverstanden, gekke capriolen en vooral heel veel humor! Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een doldwaze komedie, die onvergetelijk is voor jong en oud!

Pip & Pelle, Chaos in het Sprookjesbos is tot en met juni 2023 te zien in de Nederlandse theaters. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via www.pipenpelle.com/theatertour