De met sterren overladen nieuwe Nederlandse musicalcomedy Blind Date komt wegens groot succes terug naar DeLaMar. De voorstelling met Freek Bartels, Brigitte Heitzer en Sanne Franssen is te zien op zondagmiddag 11 december om 14:30 uur. De kaartverkoop is nu geopend.  

“Na alle mooie recensies en lovende woorden die Blind Date na de première vorige maand mocht ontvangen, hadden we niet gedacht ook nog eens zo snel weer terug te zijn in het prachtige DeLaMar,” zegt producent Christian Seijkens. “Het is in deze bijzondere tijden een groot compliment voor iedereen die zo hard en met zoveel liefde aan deze voorstelling heeft gewerkt.”

Blind Date

Bob en Jenny zijn bijna wanhopig. Alle dates lopen in het honderd. De personen aan de andere kant van de tafel lijken in niets op de foto’s op hun Instagram account of blijken op Facebook alles aan elkaar te liegen. Beiden zijn op zoek naar iets echts. Maar is dat nog mogelijk? Om in tijden van Facebook en Instagram zonder enig vooroordeel op date te gaan? Daarbij doen mensen zich op social media vaak zoveel beter voor dan ze zijn, dat ze tijdens een date alleen maar ongelofelijk tegenvallen. Bob en Jenny gaan die uitdaging aan! Ze worden ingeschreven bij Blind Date en vanaf dat moment is alles een vraag… Met teksten van Allard Blom, nieuwe muziek van Sam Verhoeven en in een regie van Joep Onderdelinden is Blind Date een klein en lief verhaal over iets groots en angstaanjagends als de liefde. 

Blind Date ging op 10 oktober 2022 in première en is nog t/m 23 december te zien in heel Nederland. 

Meer informatie: www.blinddate.one.

Foto: Marloes Romeijn