Op 3 en 4 juni 2023 brengt MAE Stage Productions de coming-of-age rockmusical “BARE” naar de Gelderlandfabriek te Culemborg. Met het aangrijpende verhaal over de geheime liefde tussen Peter en Jason luidt MAE op muzikale wijze pride month juni in. Met tekst en muziek van Jon Hartmere en Damon Intrabartolo en in de vertaling van Toine Paauwe brengt MAE Stage Productions weer een indrukwekkende voorstelling waarin liefde, geloof, hoop en (homo)seksualiteit, maar ook onzekerheid en angst centraal staan.

HET  VERHAAL
BARE vertelt het verhaal van de geheime liefde tussen Peter en Jason, en de moeilijkheden van hun klasgenoten in het laatste jaar van katholieke kostschool St. Cecilia. Waar bij Peter de drang groeit zijn moeder te vertellen over hun liefde, groeit bij Jason vooral de angst voor de consequenties van het uitkomen van dit geheim. Zal God nog van hem houden? En wat zullen anderen hiervan denken? 

REPETITIES

De repetities voor BARE vinden plaats in Utrecht op dinsdagavonden (19.00-22.30), onder leiding van Marvin (regie) en Melissa (regie, choreografie, vocal coaching) Zijsling – van der Horst en Lorenza Kok (muzikale leiding). Van deelnemers wordt een hoge mate van toewijding en focus verwacht. Gezien de pittige thema’s in de show staat het creëren van een veilige en gezellige werksfeer voor MAE voorop.

AUDITIES

MAE is op zoek naar gedreven en getalenteerde vocalisten en spelers in de leeftijd 16-30 (m.u.v. twee volwassenrollen), die ook in staat zijn aan thuisstudie te doen. Ben jij het talent wat we zoeken? Meld je dan gauw aan voor de audities op 20 en 23 augustus 2022 via www.maestageproductions.nl/2023-bare. Via deze link kun je meer informatie vinden over deelnemersbijdrage, de beschikbare rollen en het repetitierooster.