Audities voor de Tony Award winnende musical Chicago zijn deze week geopend in Amsterdam voor voorstellingen in maart 2023 door Happily Ever After Productions.

HEA Productions is een Engelstalig muziektheatergezelschap gevestigd in Amsterdam, opgericht door een internationaal team van gepassioneerde professionals. In de afgelopen drie jaar heeft HEA Productions Into The Woods, Working: A Musical, Little Shop of Horrors, Ordinary Days geproduceerd en recentelijk de eerste Engelse productie van Avenue Q in Nederland in première gebracht die uitverkocht was.

Chicago

Chicago is een verhaal van moord, hebzucht, corruptie, geweld, uitbuiting, overspel en verraad – al die dingen die ons na aan het hart liggen. Het is jurisprudentie als showbusiness en trial by publicity. Het is een verhaal van de sensationele moordenares Velma Kelly, de regerende koningin van de Cook County-gevangenis, en Roxie Hart, de nieuwste van de vrolijke moordenares, die natuurlijk niet echt een misdaad hebben begaan (hun mannen hadden het verwacht) .

Chicago is een van de meest bekende musicals ter wereld en is de langstlopende musical in de geschiedenis van Broadway, hits als “All That Jazz”, “Cell Block Tango” en “Razzle Dazzle”. Doe mee met HEA Productions in de glitter en glamour van deze Jazz Age-musical door hun website, heaproductions.nl, te bezoeken voor meer informatie en om het auditieformulier in te vullen.De repetities voor de show beginnen in november en de show loopt van 10 tot 26 maart, 2023.

Voor meer informatie klik je hier.

Voor de fundraiser klik je hier