De Amerikaanse Grease-acteurs Didi Conn, die in de filmhit de rol van Frenchy speelde, en Frankie Avalon (Teen Angel) hebben de Nederlandse musicalcast verrast en gefeliciteerd met de verkoop van 150.000 kaarten. Aan het succes van de musical Grease lijkt geen einde te komen. Werd de cast in april van dit jaar nog verrast met de Diamanten Award voor de verkoop van meer dan 100.000 tickets, bij de 150e voorstelling in theater De Lievekamp in Oss, werd de cast op ludieke wijze verteld dat er inmiddels 150.000 kaarten zijn verkocht.

‘We wilden onze spelers op een bijzondere wijze verrassen,’ laat producent Albert Verlinde weten. ‘In de afgelopen maanden hebben ze een topprestatie neergezet. Sinds de première op 3 april hebben we 150 voorstellingen gespeeld en zijn er maar liefst 150.000 kaarten verkocht. Dat is voor een reizende musical gigantisch. Ik ben heel trots op ze en het leek mij een leuk idee om enkele acteurs uit de Amerikaanse film Grease een felicitatie op beeld op te nemen. Didi Conn en Frankie Avalon, hét tieneridool uit de jaren vijftig, vonden dit ontzettend leuk om te doen. Zij zijn verheugd dat Grease nog steeds zoveel mensen naar het theater weet te brengen.’ Na de beelden kwam er op het podium een grote schaal met daarop 150 Amerikaanse donuts.

De musical Grease is nog tot en met 29 oktober te zien. Voor een aantal voorstellingen zijn er nog kaarten verkrijgbaar.

Voor meer informatie en kaartverkoop: www.greasemusical.nl

Klik hier voor de video.