Van Hoorne Entertainment kondigt met trots aan dat het immens populaire groene duo, Titus en Fien, al vóór de start van hun afscheidstour een Gouden Ticket Award in ontvangst hebben mogen nemen. Tussen december 2023 en februari 2024 toeren Titus en Fien voor de allerlaatste keer langs theaters door heel het land. Na 15 jaar Titus & Fien trekken zij nog een keer alles uit de kast om de meest hilarische en meest grootste en meest gekke groene show neer te zetten voor het publiek. Het feit dat de show nu al bekroond is met een Gouden Ticket Award voorspelt een onvergetelijke laatste tour: “De Titus & Fien Winterrevue De Finale”.

De Gouden Ticket Award weerspiegelt niet alleen de ongekende populariteit van Titus & Fien, maar ook het uitzonderlijke enthousiasme van het publiek voor deze afscheidstournee. Het is een opmerkelijke prestatie dat Titus en Fien al meer dan 25.000 tickets verkocht hebben voor een theatertour die slechts twee maanden lang te zien zal zijn.

Na 15 jaar op het podium, honderdduizenden lachende kinderen én grootouders, miljoenen views op YouTube en een megahit te zijn geworden op TikTok, is Van Hoorne Entertainment trots dat Titus en Fien met hun theatervoorstellingen, online content en meer zo’n groot publiek aan zich hebben weten te binden en bij zo veel families heerlijk konden laten lachen.

De Titus & Fien Winterrevue – De Finale is te bewonderen tussen 9 december 2023 en 10 februari 2023 in diverse theaters door heel Nederland. Er zijn nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar voor deze laatste theatertour via www.vanhoorne.com/titusenfien.

foto Wim Lanser