Greg & Baud Productions kondigt met veel trots de start van de kaartverkoop voor Anastasia de musical aan! Deze indrukwekkende musical, gebaseerd op de bekende animatiefilm, zal de gehele kerstvakantie te zien zijn in de theaterzaal van het Picasso Lyceum in Zoetermeer.

Een onvergetelijk avontuur door de geschiedenis

Stap in een betoverend avontuur en reis met het hele gezin mee naar het romantische St. Petersburg en bruisend Parijs. Deze voorstelling vertelt het unieke verhaal van Anya, een jong weesmeisje met een mysterieus verleden, gebaseerd op de geanimeerde film uit 1997. Terwijl ze vastbesloten is om haar ware identiteit te achterhalen, leidt haar zoektocht naar het prachtige Parijs van de jaren 20. In een wereld vol glamour probeert ze de geheimen van haar verleden te ontrafelen.

De bijna 40-koppige cast brengt, samen met alle vrijwilligers achter de schermen, dit historische verhaal tot leven. Laat je deze kerst meeslepen door de bekende nummers uit de film zoals “Journey to the Past” en “Once Upon a December”.

Start kaartverkoop en praktische informatie

De kaartverkoop voor ‘Anastasia de Musical’ is officieel geopend! Tickets zijn te koop via de website van Greg & Baud Productions: www.greg-baud.nl. Er zijn 12 voorstellingen te zien in de kerstvakantie van 21 december 2024 t/m 5 januari 2025.

Over Greg & Baud Productions

Greg & Baud Productions wordt geleid door een grote groep gedreven vrijwilligers met een passie voor theater. Sfeer, passie, inspiratie en gedrevenheid staan centraal binnen de stichting. De vrijwilligers bestaan uit enthousiaste mensen van verschillende leeftijden. Door de jaren heen hebben verschillende vrijwilligers binnen de organisatie zich in het professionele circuit kunnen ontwikkelen en brengen deze kennis weer terug naar de organisatie. Hierdoor is Greg & Baud Productions in staat om voorstellingen van een hoog niveau te presenteren.