In december vinden voor de musicals in ontwikkeling Roos en Cirkels leesvoorstellingen plaats in verschillende theaters door Nederland. En het mooie is dat hiervoor de kaartverkoop is gestart dus jij kan erbij zijn! Hieronder vind je meer informatie over beide voorstellingen.

Leesvoorstellingen Roos 

Het moment is aangebroken om een nieuwe musical met het publiek te delen tijdens de leesvoorstellingen!

Roos vertelt het verhaal van drie generaties vrouwen en hun verschillende kijk op liefde en relaties. Centraal staat Roos, een vrouw van 50 op een kantelpunt in haar leven. Ze vraagt zich af of ze zichzelf onderweg niet is kwijtgeraakt en of er nog ruimte is voor nieuwe avonturen binnen haar huidige leven.

Deze hedendaagse musical, onderzoekt vragen over trouw, verlangen en de zoektocht naar jezelf. Een ontroerend verhaal dat je niet wilt missen!

Creatives:

Script en liedteksten – Naomi van der Linden, Floortje Schoevaart
Muziek – Babs Schutte, Rutger de Bekker
Regie – Naomi van der Linden
Dramaturgie – Naomi Teekens
Story researchers – Dook van Dijck, Eva Gouda

Met een top cast vol talent: Kim-Lian van der Meij, Mike Libanon, Anne-Mieke Ruyten, Alwin Pulinckx, Kimberly Thompson en Juliëtte van Tongeren.

Leesvoorstellingen Cirkels  

Ben jij erbij? Cirkels is een gloednieuwe Nederlandse musical in ontwikkeling, gebaseerd op échte verhalen van jongeren. We volgen vier middelbare scholieren op één dag vol dromen, angsten en vragen over de toekomst. Tijdens een zonsverduistering komt alles even stil te staan, en durven ze misschien hun cirkels te doorbreken…  

Met een cast vol aanstormende talenten zoals Ward van Klinken (Dear Evan Hansen) Marnix Lenselink (Grease), Cody Schuitemaker (The last five years) en Lakshmi Gajadin(Charlie and the Chocolate Factory), belooft dit een bijzondere ervaring te worden. Na afloop kun je jouw feedback geven en zo bijdragen aan de ontwikkeling van de musical!

Creatives:

Script en regie – Kiki Jaski
Muziek en liedteksten – Jan Groenteman
Vocale arrangementen en muzikale leiding- Jan Groenteman en Ezra van Nassauw
Dramaturgie – Naomi Teekens

Kijk voor meer informatie hier. 

Foto MusicalMakers