De Grote Slijmmusical draait om avonturen met slijm en de interactie tussen verschillende kleurrijke personages. Het verhaal bevat thema’s van vriendschap, creativiteit en het overwinnen van angsten. De personages beleven allerlei grappige en spannende situaties, de muziek is vrolijk en aanstekelijk en de dans wordt tot in de puntjes uitgevoerd. Het is een humoristische en energieke show die vooral kinderen aanspreekt. Vandaag was de première in Theater Het Park in Hoorn.

De voorstelling wordt in een hoog tempo gespeeld, maar kent ook rustpunten waarbij het publiek even op adem mag komen om dan weer volle kracht verder te gaan. Dit vraagt veel van de cast, maar daardoor wordt duidelijk hoeveel aandacht is besteed aan de choreografie. De energie komt in alles terug. De uitermate strakke choreografie, de zang en spel van de cast en daarbij het publiek dat helemaal losgaat bij alle nummers en natuurlijk ‘slijm’.

 

De Grote Slijmmusical

‘De Grote Slijmmusical’ is gebaseerd op de populaire slijmtrends die onder kinderen en jongeren op social media te zien zijn. Het speelt in op de fascinatie voor slijm, met verschillende soorten en kleuren, en combineert dit met een verhalende structuur vol humor en avontuur. De musical heeft ook elementen van interactie, waarbij het publiek betrokken wordt bij de gebeurtenissen op het toneel. Het concept is ontworpen om de creativiteit en verbeelding van kinderen te prikkelen.

Na vier succesvolle Slijmfilms, Youtube- en Spotify-hits is De Grote Slijmmusical nu te zien in de theaters. Ruim 800.000 mensen zagen de Grote, De Nog Grotere, de Allergrootste en de Oneindige Slijmfilms in de bioscopen. In De Grote Slijmmusical zijn bekende personages te zien, maar zien we ook nieuwe karakters en natuurlijk komen de liedjes ‘Slijm is Alles’, ‘Zwemmen in Slijm’ en ‘Iedereen is Gek Op Slijm’ voorbij, maar ook nieuwe nummers die speciaal voor deze musical geschreven zijn. De nummers zijn eigentijds en voorzien van een stevige beat.

Verhaal

In deze vrolijke familiemusical nemen Victoria (Anique Dreamon), Fleur (Judith van der Wijst), Levi (Max Hameeteman), Alex (Sam Weytjens) en Chris (Djìn Kastje) het eerst tegen elkaar op om het slijmkanaal van Indy van Leeuwen over te nemen. Ieder heeft zijn eigen unieke talent en uiteindelijk gaan ze samen de strijd aan tegen Dominicus Duff en zijn handlanger Caroline (gespeeld door Jill Tjin), die op zoek zijn naar het ultieme slijm.

Indy van Leeuwen (Bibi) en Dominicus Duff (Geza Weisz), 2 bekende karakters uit de films, zijn wellicht niet live, maar wel op een bijzondere manier aanwezig in de musical.

De Grote Slijmmusical is een kleurrijke ervaring vol humor en fantasie, strakke dans en perfect vooral voor jong maar ook voor oud. Het is een briljante combinatie van creativiteit en entertainment die het publiek van begin tot eind boeit.

Kijk voor meer informatie op: https://www.bazarmedia.nl/producties/degroteslijmmusical