Met haar exclusieve debuut theatershow slaat Linda Wagenmakers een nieuwe weg in en laat voor het eerst in haar 25-jarige carrière haar eigen stem horen. Bekend van succesvolle musicals (Miss Saigon, Spamalot), Disney-klassiekers (Mulan, Prinses en de kikker) en het Eurovisie Songfestival, betreedt Linda nu het podium met een intieme en dynamische voorstelling begeleid door een 7-koppige band.

Een reis door muziek en leven

De show belooft een muzikale en emotionele achtbaan te worden. Naast haar bekende hits als “No Goodbyes” en stukken uit “Miss Saigon” en haar bijdrage in Disney films, zal Linda nieuw eigen materiaal ten gehore brengen. De voorstelling biedt een mix van opzwepende nummers en intiemere ballades, doorspekt met humor en persoonlijke verhalen. Het publiek krijgt een uniek kijkje in de kronkels van Linda’s geest en haar reis naar zelfacceptatie.

Een vrouw die haar stem vindt

“Linda is al jaren een icoon in de Nederlandse muziekscene, maar heeft nog nooit zo persoonlijk en openhartig op het podium gestaan als nu. Deze theatershow laat zien hoe ze haar eigen stem heeft gevonden, zowel letterlijk als figuurlijk. Het is een ode aan haar jeugd, haar doorzettingsvermogen en haar artistieke groei.”

Een swingend spektakel

De samenwerking met haar 7-koppige band brengt een extra dimensie aan de voorstelling. De muzikale arrangementen zijn speciaal ontwikkeld om zowel de bekendere nummers als ook het nieuwe materiaal tot hun recht te laten komen. Het publiek kan zich verheugen op een energieke avond waarin ze worden meegesleept in Linda’s wereld vol muziek, humor en ontroering.
Dit evenement markeert een mijlpaal in Linda’s carrière en belooft een unieke avond te worden voor elke muziekliefhebber. Met deze show bewijst Linda wederom haar veelzijdigheid en schept ze een diepere band met haar publiek.

De vier exclusieve concerten zijn in oktober en november 2024 te bewonderen in Beverwijk, Zevenaar, Roosendaal en Roermond. Zie voor meer informatie www.lindawagenmakers.nl

Foto Eline van den Vonder