Afgelopen weekend heeft de cast van De Komedie over Een Bankoverval een award uitgereikt gekregen voor het behalve van 35.000 verkochte tickets! Jon van Eerd regisseerde en bewerkte deze unieke komedie rechtstreeks uit het Londense West-End.

Deze komedie in de traditie van Harrie Vermeulen gaat nog een flinke stap verder dan u van hem gewend bent. Een onbetaalbaar kolderiek verhaal vol behendige acrobatische kronkels, optische trucs en fenomenale sketches en manoeuvres. Dit is nooit eerder in de Nederlandse theaters vertoond. Acteurs die ondersteboven hun scène moeten spelen. Draaikolken en filmische achtervolgingen. Klapbedden met een eigen leven. Wij beloven een totaalbeleving waarbij u in ademnood komt van het lachen.

 Als een stel boeven uit de gevangenis weet te breken smeden zij een plan om een kostbare diamant te stelen. De diamant bevindt zich in de kluis van een bank die door een stel niet al te snuggere druiloren wordt bestierd. De liefdesrelatie van één van de boeven met de dochter van de bankdirecteur zorgt echter voor gecompliceerde consequenties. Daarnaast zorgt de zoektocht naar de diamant via luchtschachten, touwladders en plattegronden voor een dolkomische theaterbeleving.

De Komedie over Een Bankoverval is nog t/m 3 maart te zien door heel Nederland! Kijk voor meer informatie op https://www.pretpakhuis.nl/dkoeb