Column: Esther van Boxtel in Musicals Gone Mad 2017

Na een flinke periode van de ene na de andere productie doen, kwam na de tour van A Chorus Line dan wat vrije tijd in zicht. Beetje vreemd (je zit immers al zo lang in een bepaald ritme), maar wel lekker. Hoe intens ik ook heb genoten van het spelen van Cassie en Sheila, het lijf wilde even wat rust. Of in mijn geval: Overdag technieklessen doen en 's avonds onderuit gezakt op de bank hangen met twee katten op schoot... en chips... en chocola ;-)

Esther repetitiesMGM 01

Zo gezegd, zo gedaan! Dácht ik... Ja, een week welgeteld.

Toen ging de telefoon. Marinus van Musicals Gone Mad belde op om te vragen of ik interesse had om deel uit te maken van de cast van MGM 2017. Tja, daar hoefde ik niet lang over na te denken. Musicals Gone Mad is al jàren een begrip bij collega's en musicalminnend Nederland. Superleuk! Zeker toen ik hoorde wie er allemaal meededen. Alhoewel er niet meer per jaar een andere subtitel is, is er wel een thema dat de makers als houvast gebruiken. Dit jaar is dat #fakenew. Alle shows die een paar jaar geleden zijn geweest, komen namelijk WEER terug. Waar blijven de nieuwe shows?

Esther repetitiesMGM 02

We zijn inmiddels druk aan het repeteren en er wordt nu al erg veel gelachen! Mede door de teksten van Petra van de Eerden, die zijn hilarisch! En iedereen heeft ook nog zijn eigen leuke inbreng. We hebben allemaal solonummers en doen ook mee als koor/ensemble bij nummers van elkaar. Ik heb naast solonummers ook 2 duetjes met Saskia Schäfer. We go way back, dus hartstikke leuk!

Ik ben ook veel thuis aan het repeteren want teksten genoeg, hahaha! En ik ga natuurlijk ook dansen. Lekker veelzijdig zijn en verschillende rollen spelen, heerlijk! Ik zou er 4 en 5 juni bijna een nummer over willen zingen, haha!

MGM2017 AfficheA2 v2

Het moge duidelijk zijn dat ik het niet vervelend vind dat mijn vakantie nog even opschuift ;-)
Kom lekker meelachen op zondag 4 juni om 19.00 uur en maandag 5 juni om 20.00 uur in Het Oude Luxor in Rotterdam! Tot dan!

Kaarten voor Musicals Gone Mad kunnen hier gereserveerd worden: https://www.luxortheater.nl/voorstellingen/3261/Parodie_op_het_afgelopen_musicalseizoen/Musicals_Gone_Mad_2017/