Als je een jaar op school hard gewerkt hebt, kun je genieten van al die weken vakantie in de zon of op het strand. Een aantal studenten van de Frank Sanders Akademie koos er voor om te werken aan een zomerproject in de vorm van het maken van de voorstellingen “Andromache” en “Blond”.  Deze voorstellingen werden gespeeld tijdens de introductie week van de Frank Sanders Akademie.

Bij binnenkomst voor de eerste voorstelling Andromache vertellen Ewout Heijbroek, Femke Dassen en Zahra Lfill dat ze dit keer alleen willen acteren en niet zingen en dansen. Andromache is toch ineens heel wat anders dan studenten op school doen en in dat opzicht een gewaagde maar mooie keuze. Met de regie van Wil van der Meer hebben deze studenten zich vastgebeten in dit mooie stuk. Met slechts een paar praktikabels als decor, wisten de studenten deze Griekse tragedie mooi gestalte gegeven en het verhaal op gepaste wijze en intrigerend te vertellen. 

Andromache en Blond 71

Als een totaal contrast speelden Babbe van Kraaij, Merel Vrijhof, Mylene Evers en Naomi Moerdijk hun voorstelling “Blond”. Na afloop kan je niet anders oordelen dat het dan wel Spicey Blond was. Blond is een een mooie, bonte combinatie van mooie nummers met pittige teksten tussendoor gespeeld door dames die hun mannetje staan. Hierbij lieten de dames zien dat ze, ondanks dat ze strak in het pak zaten, in de hitte van de studio uitstekend konden performen. De muzikale begeleiding was in handen van Bram van der Snel en Stefan Schrik. De teksten waren van de hand van Sjors Arts.

Het schooljaar is deze week begonnen met een introductieweek op de Akademie waarbij we hopelijk dit jaar weer veel mogen zien van de studenten van deze opleiding.

Klik hier voor de uitgebreide fotoreportage

Blijf op de hoogte van al het musicalnieuws en volg ons op social media!!!

 Volg ons op Twitter en klik hier.

 Like ons op facebook en klik hier.

 Volg ons op Instagram en klik hier.

 Klik hier om onze videos te bekijken.