Vrouw zijn is meer dan het dragen van een rok,
Vrouw zijn is meer dan kinderen baren,
Vrouw zijn is meer dan borsten en hoge hakken,
Vrouw zijn maakt de man

Bij het inzingen wordt al meteen duidelijk dat hier een groep staat die zang hoog in het vaandel heeft staan. Dit is buiten de zaal te horen en zet meteen de stemming en wekt hoge verwachtingen. Die verwachtingen worden meer dan waar gemaakt. Unplugged en alleen dat al is de moeite waard om te komen luisteren.

‘Zij Ze Haar’ is een opeenvolging van spel en zang met een cast die schitterend zingt, bewogen speelt en direct vanaf het begin boeit. Vrouw zijn is inderdaad meer dan en dat laat deze cast meteen zien en vooral horen. Diverse verhalen van vrouwen wisselen elkaar af gezongen, gesproken of een combinatie. Het is meteen duidelijk. Deze vrouwen gaan er voor zoals je dat ook van vierdejaarsstudenten mag verwachten. Alle zang gaat schitterend in elkaar over en er zijn momenten dat je een speld kunt horen vallen doordat het publiek duidelijk onder de indruk is en soms ademloos luistert, duidelijk geamuseerd is en soms even wakker geschud wordt.

zij ze haar-6

Mijn buurvrouw reageert soms even geschokt maar lacht daarna heerlijk mee om daarna weer helemaal stil te vallen. ‘Zij Ze Haar’ is een mooie voorstelling die voor je gevoel de tijd om laat vliegen en voor je het weet al weer afgelopen is. Dit is zonder meer de verdienste van de cast maar ook van de muzikaal begeleider, Paul Maassen.

Ook deze voorstelling kunt u nog gaan zien op donderdag 9 december 2010 om 21.00 uur in Wijkcentrum ‘De Klif’, Pijlpuntstraat 1, 6679 DJ Oosterhout (Gemeente Nijmegen). De voorstelling duurt tot 22.15 uur.

Wilt u naar een van deze voorstellingen komen kijken en luisteren? Reserveer dan uw kaarten via het e-mailadres: ellenluijkx1@gmail.com. Voeg in de onderwerpregel toe: “Zij Ze Haar” en vermeld in de mail het aantal kaarten en op welke datum u naar de voorstelling wilt komen. De kosten per kaartje zijn € 5,- . Bekijk ook onze speciale aanbieding hieronder.

zij ze haar-47Speciale aanbieding

De speeldata van de 2e jaars- en de 4de jaarsstudenten vinden plaats op dezelfde data alleen met een verschillend tijdstip (2e jaars: 19.30 uur en 4de jaars: 21.00 uur). Indien u beide voorstellingen wilt bijwonen kunt u hiervoor een combikaart kopen voor  €  7,50 ( voor het bijwonen van 1 voorstelling zijn de kosten € 5,- per persoon).

Begeleiding

  • Regie: Anita van Soest
  • Muzikale begeleiding: Paul Maassen
  • Choreografie: Suzanne Heyne
  • Zang: Chantal Sennema
  • Spraak: Ruud Gerards

Klik hier voor de uitgebreide fotoreportage

zij ze haar-1