Muziektheater Spotlight zoekt zangers en acteurs die willen meespelen en –zingen in deze spectaculaire klassieker. Iedereen vanaf 18 jaar die belangstelling heeft om aan dit stuk mee te doen is van harte welkom tijdens het auditieweekend op zaterdag 16 en zondag 17 maart. Belangstellende kunnen zich aanmelden door op onderstaande link te klikken.

AANMELDINGSFORMULIER VOOR AUDITIE

Voorstellingen

De voorstellingen van My Fair Lady vinden plaats op zaterdagavond 23 november en zondagmiddag 24 november in theater Spant te Bussum.

Repetities

Vanaf 21 maart zal er op donderdagavonden van 20:00-22:00 uur in de Meidoornschool te Loosdrecht worden gewerkt aan zang en spel. De zangrepetities worden geleid door Hans van Breugel; de spelrepetities worden geleid door Pauline van Eijk. Tijdens de zomermaanden zullen de repetities enkele weken worden onderbroken.

Audities

Je kunt zelf aangeven of je aan deze productie mee zou willen doen als solist, in het ensemble of in het koor. Voor deelname aan het koor zal er tijdens het auditieweekend een gezamenlijke zangauditie plaatsvinden, die je niet zelf hoeft voor te bereiden. Er zal dan een van de stukken uit de musical worden gerepeteerd en er zullen enkele gezamenlijke speloefeningen gedaan worden.

Als je belangstelling hebt voor een solistenrol of onderdeel wil uitmaken van het ensemble, dan kun je daarvoor een individuele auditie doen. We vragen je dan om zelf een lied voor te bereiden en bladmuziek mee te nemen, zodat je begeleid kan worden op de piano. We zullen in overleg een moment in dat weekend hiervoor afspreken. Tevens zal er tijdens die auditie een korte speloefening worden gedaan.

Deelname

De kosten voor deelname aan deze musicalproductie bedragen € 45 per maand.

Meer informatie vind je op: http://www.muziektheaterspotlight.nl/