Woezel en Pip, de twee leukste hondjes van het land, beginnen 2013 met goed nieuws: Ze zijn, op veler verzoek, terug in het theater met een compleet nieuwe familiemusical ‘Alles is fijn!’. Op zondag 10 februari gaat ‘Alles is fijn!’ in première in de Leidse Schouwburg en staan tot en met juni 2013 in Nederland en België in de theaters.

In ‘Alles is fijn!’ beleven Woezel en Pip weer nieuwe avonturen met Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen. 55 minuten lang kunnen de kinderen vanaf 2 jaar in het theater genieten van een nieuw verhaal met de bekende Woezel & Pip thema’s liefde & vriendschap. Bekende liedjes als ‘Woezel & Pip’ komen langs, maar ‘Alles is fijn!’ zit ook vol nieuwe liedjes als ‘Allerbeste vriendjes’, ‘Het Piratenlied’ en ‘Later als ik groot ben’.

Het is niet de eerste keer dat de hondjes vrolijk in het theater rondrennen. In 2009 startten Woezel en Pip voor het eerst met een eigen theatershow die zeer succesvol bleek en na het eerste seizoen zelfs door het publiek bekroond werd met een ANWB Musical Award voor beste kinder- en familiemusical. Inmiddels zijn de hondjes door vele successen zoals o.a. het debuutalbum met prachtige nieuwe liedjes ‘Liedjes uit de Tovertuin’ en een reeks aan boeken en speelgoed, niet meer weg te denken uit de Nederlandse kinderkamers.

‘Alles is fijn!’ is van 23 januari tot en met 1 juni te zien in Nederland & België en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De voorstelling duurt ongeveer 55 minuten.

Kijk voor meer informatie op www.VanHoorneJunior.nl of www.woezelenpip.nl

Foto Frans van Zijst