Woezel en Pip, de twee leukste hondjes van het land, zijn terug in het theater met een compleet nieuwe familiemusical ‘Alles is fijn!’. Op zondag 10 februari gaat ‘Alles is fijn!’ in première in de Leidse Schouwburg. Daarna is de voorstelling tot en met juni 2013 in de Nederlandse en Belgische theaters te zien.

In ‘Alles is fijn!’ beleven Woezel en Pip weer nieuwe avonturen met Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen. 55 minuten lang kunnen kinderen vanaf 2 jaar en hun (groot)ouders genieten van een nieuw verhaal met de bekende Woezel & Pip thema’s zoals liefde en vriendschap.

Het is niet de eerste keer dat de hondjes vrolijk in het theater rondrennen. In 2009 startten Woezel en Pip voor het eerst met een eigen theatershow die zeer succesvol bleek en na het eerste seizoen zelfs door het publiek bekroond werd met een ANWB Musical Award voor beste kinder- en familiemusical. De nieuwe theatervoorstelling zit, naast bekende liedjes zoals ‘Woezel & Pip’, vol met nieuwe liedjes zoals ‘Allerbeste vriendjes’, ‘Het Piratenlied’ en ‘Later als ik groot ben’.

Maak thuis een mooie brief, tekening of ander knutselwerkje voor Woezel en Pip en neem dit mee naar het theater. Daar kun je je Tovertuin-post voor de voorstelling in een grote brievenbus doen. Woezel en Pip lezen alle post en één van de inzendingen komt zelfs in de voorstelling van die dag voor!

Na de voorstelling kan iedereen komen knuffelen met Woezel en Pip in de foyer van het theater.

Voor meer informatie klik je hier.