‘Winterhart’ is een dynamische, komische musicalproductie waarin de ware liefde in iedere vezel voelbaar zal zijn. De 35 zeer getalenteerde MAF-jongeren tonen met hart en ziel hun eigen passie en worden hierbij live begeleid door een fantastische band. Te zien op 29 en 30 juni in de Concertzaal van Theaters Tilburg!

Het verhaal

Wanneer twee prinsessen samen opgroeien, blijkt de oudste van hen een gevaarlijk en in kracht toenemend geheim met zich mee te dragen. Deze duistere krachten, gevoed door haar eigen angsten, blijken te sterk voor prinses Lina en ze vlucht de bergen in. Haar volk en zusje achterlatend in onzekerheid. Vastberaden en in volle overtuiging dat Lina niet het monster is dat men beweert, besluit prinses Mara haar, inmiddels tot koningin gekroonde, zus terug te halen.

Geertje Hochstenbach – spel/regie/script/liedteksten
Veronique van Iersel – dans/choreografie/kostuums
Marnix Wetzer – correpetitor/arrangeur/conductor
Sofie Dirkx – zang/arrangeur

Datum en tijd: zaterdag 29 juni om 20.30 uur / zondag 30 juni om 13.30 uur  én 16.30 uur

Locatie: Concertzaal Theaters Tilburg

Tickets & info: www.theaterstilburg.nl

MUSICAL LOVERS OPGELET! In juni pakt onze MusicAllFactory weer uit met Juni Musical Maand.

Een musicalprogramma van eigen fabricaat dat je absoluut niet wilt missen. Kom kijken naar de eindvoorstellingen van onze MusicAllFactory talenten en laat je verrassen. De backstage stories kun je volgen op Instagram, YouTube  en Facebook. Meer info: www.factorium.nl

Factorium is een huis voor Muziek, Theater en Dans  waar jaarlijks 9.000 mensen deelnemen aan lessen, workshops en projecten. Factorium zorgt ervoor dat jaarlijks 25.000 kinderen op de basisschool kennismaken met kunst & cultuur. Er komen daarnaast gemiddeld 22.000 bezoekers in het Factorium Theater. Ons werkgebied beslaat de gemeenten Tilburg en Goirle. Meer informatie:www.factorium.nl.

 Instagram: www.instagram.com/factoriumpodiumkunsten/
Facebook: www.facebook.com/FactoriumPodiumkunsten
YouTube:  www.youtube.com/user/FactoriumOnline

Lees ook: Alles is Wonderland heeft alles in zich