Musicalsites.nl had twee maal twee vrijkaarten ter beschikking gekregen en we hebben de winaars. Lees snel verder!! Niet gewonnen? We hebben nu een prijsvraag voor twee vrijkaarten voor de musical Evita.

De winnaars zijn A. Coppens en A. de Roo. De winnaars hebben inmiddels bericht gehad.

Caro

Caro beeldt het leven van Oscar uit, die op een verrassende wijze aan het publiek voorgesteld wordt. Na deze introductie laten meneer en mevrouw Tijd zijn hele leven aan hem voorbij trekken, op de carrousel van het leven: zijn speelse jeugd, zijn opstandige puberteit, zijn volwassenheid waarin de liefde groeide en zijn leven als oudere. Met waanzinnige acrobatiek en dans op ongekend niveau is dit zeker het visuele spektakel wat de Efteling belooft!

Laat je verwonderen door de fantastische familieshow vol humor, muziek en acrobatiek. Draai je eigen rondje mee in een carrousel vol herkenbare momenten uit het leven gegrepen. Een visueel spektakel voor de hele familie waar woorden overbodig zijn.

Leuk om te combineren met een dagje in de Efteling. Wie wil dat nu niet?

Kortom, een show die hoort bij een Eftelingbezoek en een show die het ook meer dan waard is om speciaal voor naar Kaatsheuvel te komen. Tickets zijn te bestellen via https://www.efteling.com/nl/theater/caro.

Lees ook:
https://musicalsites.nl/caro-een-voorstelling-met-internationale-allure/