Noortje, Freek en Brigitte openen zaterdag samen met de elf Zorro’s de eerste liveshow. Deze drie talenten weten als geen ander wat het betekent om wekelijks alles te moeten geven. Op het nummer ‘I got a feeling’ geven zij het startsein voor de komende acht weken. ‘’De opening wordt grandioos. We gaan knallend het nieuwe jaar in met elf geweldige nieuwe talenten. Op Zoek naar Zorro wordt zang, dans en spektakel op hoog niveau. We hebben weer een heerlijke live band, Willem Nijholt staat  op scherp, Pia en Erwin zijn er klaar voor en ik kijk uit naar de 8 verrassende gastpanelleden, die ons gaan bijstaan. Ik verheug me erg op de start morgen’’. 

De AVRO luidt niet alleen het nieuwe jaar in met de eerste liveshow van Op zoek naar Zorro maar zorgt ook voor een onvergetelijke oudejaarsavond. Morgen is namelijk geheel in de oudejaarssfeer Op zoek naar Zorro – de 11 van 2011 te zien. De 11 finalisten van Op zoek naar Zorro zijn gevolgd in hun lange weg naar de live shows die op 1 januari van start gaan.  Wie kiest het Nederlands publiek als de favoriete Zorro? Op de laatste dag van 2010 een terugblik naar de intensieve voorbereidingen en een vooruitblik. In deze extra lange aflevering zien we naast de elf multi-talenten ook presentator Frits Sissing, panelleden Erwin van Lambaart (voorzitter) en Pia Douwes en uiteraard Willem Nijholt. 

Nieuws over panel
Dit jaar worden panelvoorzitter Erwin van Lambaart en musicaldiva Pia Douwes wekelijks door een andere ‘power woman’  bijgestaan. Deze acht vrouwen beschikken allen over een eigen discipline en zullen hun mening niet onder stoelen of banken steken. Zaterdag zal Brigitte Heitzer plaats nemen in het panel.

opzoeknaarzorro.avro.nl
Volg Ruud, Kelvin, Sandor, Dennis de G, Jeroen, Roman, Dennis ten V, Tommie, Marijn, Samuel en Mischa via hun eigen weblog. Via de blogs worden de fans op de hoogte gehouden van alles wat de jongens beleven. En natuurlijk kunnen de bezoekers een berichtje achterlaten voor de heren. Verder zijn exclusieve beelden van de repetities te zien en maakt de AVRO als eerste bekend welke nummers de Zorro’s de volgende liveshow zingen.

Op opzoeknaarzorro.avro.nl is ook meer te lezen over het bijwonen van de live-shows. Dit jaar is nog veel meer plek voor publiek.

Op zoek naar Zorro – de 11 van 2011, vrijdag 31 december, AVRO, Nederland 1, 20.30 uur
Eerste liveshow Op zoek naar Zorro:   zaterdag 1 januari, AVRO, Nederland 1, 21.25 uur
Daarna elke zaterdag om 20.25 uur liveshow en resultshow om 21.55 uur

Op Zoek naar Zorro wordt geproduceerd door Eyeworks.