Wij mochten twee keer twee vrijkaarten weggeven voor De Nacht van Flipje. Meer dan honderd jaar geleden heeft een uitvinder – Alexander Heldring – vreemdsoortige experimenten uitgehaald met bessensap. Helaas voor hem en zijn goedmoedige assistent Ottho van Tiel leverde dat alleen maar een enorme explosie op… voor Alexander is er een standbeeld neergezet en van Ottho is nooit meer wat vernomen. De winnaars zijn bekend. Lees snel verder.

De winnaars zijn: A. Snijders en B. Frinking. Ze hebben inmiddels bericht ontvangen.

De nacht van Flipje bekend

Nu: de vader van Flip heeft het moeilijk. Zijn kleine fabriekje in bessensap staat op omvallen. En dat zou goed nieuws zijn voor de aanstormende politica Rita Grommer die van plan is om korte metten te maken met natuur en klimaat. Al dat rood, en al dat groen is haar een doorn in het oog. Geven vader Anton en zoon Flip het op? Of gaan ze de strijd aan? Dan duiken Ottho en Alexander op… Blijkbaar heeft hun experiment toch wel iets opgeleverd. Met het geëlektrocuteerde bessensap van Vader Anton roep je bijzondere krachten in jezelf op. Maar misschien is Flip van zichzelf al een superheld? En ben jij ook een held?

Cast

Naast professionele acteurs Alfred van den Heuvel (Kinderen geen bezwaar, My Fair Lady), Alexandra Alphenaar (GTST, Eftelingproductie Pinokkio) en Theun Plantinga (Tina de Musical, Afblijven de Musical) spelen ook een groot aantal amateurs uit de regio mee in ‘De Nacht van Flipje’.

Agnietenhof 50 jaar

Het 50-jarig jubileum van de Agnietenhof vieren we natuurlijk niet alleen. De stad Tiel en de regio vieren het met ons mee, gedurende het hele seizoen. Met in december onze eigen theaterproductie De Nacht van Flipje! Tientallen amateurs krijgen de kans om zich in een professionele setting met doorgewinterde acteurs te meten, zowel op zang-, dans- als acteergebied. Ze krijgen, afgezien van een ijzersterk script door Dick van den Heuvel (winnaar Musical Award voor Was Getekend, Annie M.G. Schmidt), spelers tegenover zich als Alfred van den Heuvel, Alexandra Alphenaar en Theun Plantinga; de muzikaal leider Jeroen Sleyfer; en de choreografe Chiara Re. En dit alles onder regie van Bruun Kuijt.

Lees ook:
Speciale voorstelling De Nacht van Flipje met gebarentolken
Maak kans op twee kaarten voor de kerstmusical Oliver

Lees meer op: https://www.agnietenhof.nl/programma/de-nacht-van-flipje-291219/