Onlangs kon je meedoen aan een prijsvraag waarbij je twee vrijkaarten voor de musical SKY kon winnen. De winnaar is nu bekend.

M. Snik gaat op dinsdag 29 maart naar de musical en heeft inmiddels een mail ontvangen. 

Robin de Levita, John Ewbank en Marco Borsato presenteren de nieuwe Nederlandse musical SKY in Theater Amsterdam. John Ewbank schrijft de songs voor deze gloednieuwe musical die een spectaculaire 3D-wereld creëert. De première vindt plaats op zondag 3 april 2016.

De musical vertelt het verhaal van de 16-jarige Sky, die wordt geconfronteerd met de complexe problematiek van een tiener. In haar droomwereld krijgt ze de kans om af te rekenen met de dilemma’s uit haar dagelijks leven.

Wie ooit naar één van de shows van Marco Borsato is geweest, weet dat hij vaak op zoek gaat naar cutting edge-technieken om zijn publiek een extra ervaring te bieden.
Robin de Levita ontwikkelde bij Soldaat van Oranje – de Musical een unieke presentatievorm, onder de naam ‘StageAround’ waarbij het publiek door middel van een draaiende zaal de verschillende scènes beleeft. Voor ANNE werd een nieuw decorsysteem gemaakt op een niet eerder vertoonde schaal met decors om het publiek heen. Ook voor SKY zal weer gebruik worden gemaakt van de nieuwste, spectaculaire theater technieken.

foto Jeanne Rutgers