Wil jij  naar Soof de musical? Lees dan snel verder!

Musicalsites heeft de beschikking over twee maal twee vrijkaarten,

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor twee vrijkaarten? Dat kan op twee manieren:

1. Geef antwoord op de volgende vraag: Wat is jouw favoriete gerecht? Stuur jouw antwoord naar prijsvraag@musicalsites.nl

of:

2. Like onze Facebookpagina en het artikel en tag de persoon met wie je naar deze musical wilt.

Allebei mag natuurlijk ook.

Doe dat uiterlijk 9 januari 2019. De uitslag wordt 10 januari bekend gemaakt. De datum is naar keuze mits beschikbaar.

Soof de musical

Soof rijdt haar keuken vanaf november 2018 de theaters binnen met Soof de Musical, een overheerlijke theaterversie van de succesvolle eerste film Soof. Een nieuwe en unieke ervaring met dezelfde heerlijke, herkenbare ingrediënten én een topcast met onder anderen Maike Boerdam. Chaos, lachen, véél lachen, zingen en ja, ook huilen en je zit er met je neus bovenop. De keuken van Soof staat namelijk midden op het podium. Terwijl je geniet van de chaos die Soof van haar leven maakt, krijg je uit haar keuken ook wat lekkers voorgeschoteld. Want Soof kookt voor iedereen. Ja, het hele theater dus. Musical was nog nooit zo smakelijk!

Dichterbij Soof kun je eigenlijk niet komen. Tijdens de voorstelling neem je letterlijk en figuurlijk plaats in haar leven en in haar keuken. En daar gebeurt het, weten we inmiddels. Er wordt gedronken, gepraat, gehuild, gekookt en geprutst. Want we weten allemaal, het leven ís nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je veertig bent. En druk. En niet perfect. Soof de Musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor. Want een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Toch?

Meer informatie vind je hier

Lees ook:
Soof de musical; verrassende ingrediënten voor een vernieuwend recept

Foto: Wilma van der Werf