Na het succes van ‘Dolfje Weerwolfje de Musical’ is het nu tijd voor een vervolg: ‘Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks’. Wij mogen twee vrijkaarten weggeven voor een voorstelling naar keuze ( mits beschikbaar ).

‘Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks’ is dé nieuwe familiemusical, vol leuke liedjes, mystieke wezens, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes.

Wrow! Op een nacht rent Dolfje Weerwolfje per ongeluk het Weerwolvenbos uit, het Heksenbos in. Van Opa Weerwolf mag hij daar absoluut niet komen, want weerwolven en heksen gaan niet samen. Dan leert hij Foeksia kennen, een grappig en lief miniheksje, dat bij haar vader Kwark de Tovenaar woont. Ze worden vriendjes. Als de moerasheks, juf Minuul, erachter komt dat er een weerwolf in het Heksenbos is, wordt Dolfje gevangengenomen. Dan barst de strijd los tussen de heksen en de weerwolven. Foeksia weet niet wat ze moet doen. Zal Dolfje ooit nog vrijkomen?

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor twee vrijkaarten?

Dat kan op maar liefst twee manieren:

1. Geef antwoord op de volgende vraag: Wie is de schrijver van Dolfje Weerwolfje?  Stuur jouw antwoord uiterlijk 21 oktober 2019 naar prijsvraag@musicalsites.nl

en/of:

2. Like onze Facebookpagina of Instagram, en deel het artikel en tag de persoon met wie je naar deze musical wilt.

Allebei mag natuurlijk ook.

Doe dat uiterlijk 21 oktober 2019.

De uitslag wordt 22 oktober  2019 bekend gemaakt.