De nieuwe musical De Tweeling is nu te zien in de Nederlandse theaters. De musical is gebaseerd op de bestseller van Tessa de Loo en vertelt het aangrijpende verhaal van de tweelingzusjes Lotte en Anna. De zusjes worden op jonge leeftijd van elkaar gescheiden en groeien op in twee totaal verschillende werelden; Anna in Duitsland, Lotte in Nederland. Wij hebben twee vrijkaarten beschikbaar voor deze schitterende musical tijdens de speelperiode van 24 februari t/m 13 maart in het Chassé Theater, Breda mits beschikbaar op die datum.

Door het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog worden tegenstellingen alleen maar groter. Een strijd tussen het hart en het geweten van de zussen is het gevolg. Kunnen ze het verleden laten rusten en de kloof tussen hun werelden overbruggen?

Wil jij kans maken op de kaarten? Dan hoeft je maar twee dingen te doen.

1. Volg ons op Twitter of Facebook.
2. Beantwoord de volgende vraag: Noem een van de twee hoofdrolspeelsters in deze musical.

Stuur jouw antwoord naar prijsvraag@musicalsites.nl vermeld jouw facebook of twitternaam en maak kans op de twee vrijkaarten. Let op!! De sluitingsdatum is 11 februari. Inzendingen na die datum doen niet meer mee.

Win ook kaarten voor Jesus Christ Superstar in De Lampegiet in Veenendaal met Rene van Kooten, Lone van Roosendaal en Remko Harms. Klik hier voor deze prijsvraag.

Lees ook:
De Tweeling grijpt je bij de keel
Musical Award Gala 2016