Sweeney Todd is van 20 mei t/m 20 juni 2016 exclusief te zien in Het Zonnehuis in Amsterdam-Noord en is daarmee de opvolger van het uiterst succesvolle Kiss of the Spider Woman. Musicalsites heeft twee vrijkaarten ter beschikking voor de eerste tryout van Sweeny Todd op 20 mei in het Zonnehuis in Amsterdam.

Wil jij in aanmerking komen voor deze prijsvraag beantwoord dan de volgende vraag:

Wie speelt de hoofdrol in deze musical? Stuur jouw antwoord uiterlijk 18 mei naar prijsvraag@musicalsites.nl.

Zorg wel dat je ons volgt op Facebook en Twitter.

Sweeney Todd
Stephen Sondheim’s musicalhit Sweeney Todd is een theatrale traktatie die het publiek over de hele wereld zowel liet gruwelen als deed smullen. Horror en humor gaan hand in hand en het verhaal wordt overgoten met prachtige muziek. Met 8 Tony Awards op zak – inclusief Beste Musical – is dit Sondheim op z’n allerbest!

Sweeney Todd vertelt het verhaal van een onterecht veroordeelde barbier die terugkeert naar het 19de eeuwse Londen en op zoek is naar wraak. Zijn weg naar revanche leidt hem naar mevrouw Lovett, de vindingrijke eigenaresse van een slechtlopende bakkerswinkel. Ze komen tot een opmerkelijke samenwerking: hij vermoordt zijn klanten en zij verwerkt de lichamen in pasteitjes die gretig aftrek vinden.

Lees ook:
Maak kans op twee vrijkaarten voor de musical Sky!

Kijk voor kaartverkoop op www.opusone.avayo.nl of voor meer informatie op www.sweeneytodd.amsterdam

Doe ook mee met de volgende prijsvragen:
Musicalsites ontmoet Lisse Knaapen, hoofdrolspeelster in de musical Sky en maak kans op twee vrijkaarten voor Sky, de musical
Win een grote poster