De Jantjes is een musical die diverse malen met groot succes is gespeeld in Nederland en volle zalen trok. Dit jaar zal De Jantjees voorlopig voor het laatst gespeeld worden. De Jantjes is een typisch oud Hollands verhaal maar is met de tijd mee gegaan en wordt sneller gespeeld met de nodige humor en een feelgood gevoel. Musicalsites mag twee vrijkaarten weggeven op een datum en locatie naar keuze uit de speellijst mits beschikbaar.

Wil je de kaarten voor deze leuke musical winnen? Dan hoef je maar een vraag te beantwoorden en onze pagina te liken op Facebook. De vraag is: Wie speelt de rol van Na Druppel in de musical De Jantjes? Stuur jouw antwoord naar prijsvraag@musicalsites.nl en vergeet de pagina niet te liken.

De uiterste inzenddatum voor de prijsvraag is 7 september 2014.

Het verhaal
In het café van Tante Piet in de Amsterdamse Jordaan is het een komen en gaan. Blonde Greet, Toffe Jans, Mooie Leendert, zijn vrouw Doortje en de straatmuzikanten Na Druppel en De Mop komen dagelijks hun borreltje drinken en proberen ieder op eigen wijze iets van het leven te maken. Zo ook De Jantjes, Dries, Manus en Toon, net afgezwaaid uit het leger lukt het hen niet om hun leven op de rit te krijgen. Door intriges, verloren liefdes, geldproblemen en misverstanden besluiten zij Amsterdam de rug toe te keren en te vertrekken naar Nederlands Indië. Een dramatisch afscheid aan de kade volgt. Als ze na jaren terugkeren is het feest in de Jordaan, maar er blijkt er veel veranderd!

Met onvergetelijke liedjes als ‘In de Jordaan’, ‘Oh mooie Westertoren’, ‘Wordt nooit verliefd’, ‘Dat zijn onze Jantjes’, ‘Nou tabé dan’ en natuurlijk ‘Omdat ik zoveel van je hou’. Het heerlijke verhaal, de onvervalste Amsterdamse humor, de onweerstaanbare liedjes, een fantastische cast én een live band staan garant voor een onvergetelijke avond theater. Mis het niet!

Lees ook:
De Jantjes kiezen weer het ruime sop. (met video)

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte? Like ons op facebook en klik hier.

Meer informatie over De Jantjes vind je hier.