fbpx

Win twee vrijkaarten voor A night between the stars

Musicalsites heeft 2 x 2 kaarten ter beschikking gekregen voor A Night between the stars.  Wat moet je doen om in aanmerking  te komen voor twee kaarten? Lees snel verder.

Musicals nemen toe in populariteit. Na een succesvolle editie in 2018 en de uitreiking van de prestigieuze AD publieksprijs voor het tweede jaar op rij, neemt het AD zelf de regie wederom in handen. Showbizz en cultuur zijn belangrijke redactionele domeinen voor het AD en voor haar lezers. Speciaal voor de musical liefhebber en trouwe AD-lezers organiseert het AD op maandag 18 februari ‘A Night Between the Stars’. Dit wordt samen met uitvoerend producent Shows & Events georganiseerd.

Inhoudelijk is het een ‘aftershow’ van de Musical Awards. Het geeft een uniek kijkje achter de schermen. Sterren als Tony Neef, Brigitte Heitzer, René van Kooten, Freek Bartels, Stanley Burleson, Nurlaila Karim en Renée van Wegberg vertellen alles wat de echte musicalliefhebber altijd al wilde weten met onder andere muzikale previews en optredens. De show is in het Beatrix Theater in Utrecht.

Sander Officier, Manager Commerce de Persgroep: “Al enkele jaren zijn wij heel actief op het gebied van vrije tijd. Naast er over schrijven, verkopen wij desgewenst ook de tickets. Een avondje naar het theater groeit aan populariteit onder onze doelgroep. Musicals zijn daar binnen echt de koploper. Wij zijn trots dat wij deze show voor de tweede keer mogen organiseren. Ervaring leert dat de aanwezige lezers het enorm waarderen om zo’n bijzonder kijkje in de keuken van het musicalwereldje te krijgen”.

Vanwege het Coronavirus gaat A night between the stars later gespeeld worden.

Klik hier voor meer informatie

Foto Mariska Steenbergen

Lees ook:
Maak kans op twee vrijkaarten voor Tina, de musical

2020-08-21T15:12:36+02:0028/02/2020 17:21|

Deel dit artikel. Kies jouw platform!

Eén reactie

  1. Albertine van Veldhuizen 28 februari 2020 om 18:03

    Top , ik ga meedoen !!

Reacties zijn gesloten.

Ga naar de bovenkant