Win twee vrijkaarten voor de musical Buiten de grenzen op 3 juni 19.00 uur. In Buiten de grenzen staat onze hokjesgeest centraal.

Buiten de grenzen

Zwijnenpan zoekt een nieuwe burgemeester. In de race is Claudon Compartiment, groot liefhebber van de hokjesgeest maatschappij. Claudon zijn droom? Een stad waarin iedereen vreedzaam samenleeft binnen hun eigen hokjes. Claudon heeft een grote achterban, echter in Huize Eendracht, waarin diverse bevolkingsgroepen samenleven, wil men niets van Claudon en zijn ideeën weten. Claudon wil Huize Eendracht overtuigen van zijn gelijk of het huis laten sluiten. In de tussentijd proberen de inwoners van Huize Eendracht, onder leiding van Sam, een bewoner met een intersekse conditie, een revolutie te ontketenen. Wie zal deze strijd winnen en tegen welke prijs?

Buiten de grenzen is de nieuwe musical komedie van Volle Zaal Producties voor theaterseizoen 2017-2018.

De musical zit vol humor, absurdisme, kleurrijke personages, talrijke musicalnummers en een verhaal met een duidelijke boodschap!

Volle Zaal Producties

Volle Zaal Producties is een ongesubsidieerde, jonge Utrechtse theaterproducent/productiehuis, opgericht door Jean-Paul Duijst-Bergervoet in januari 2015. We maken eigen theater- en musicalproducties met een maatschappelijk- en hedendaags onderwerp, zonder belerend over te willen komen. Vermaak met een boodschap! Volle Zaal Producties is dan wel geen stichting, een missie hebben we wel! Achter de schermen werkt Volle Zaal Producties graag met nieuw talent. We zeggen bewust ‘nieuw’, het hoeft namelijk niet te betekenen dat onze talenten ook ‘jong’ zijn. We zijn altijd op zoek naar vers gestarte freelancers, studenten/stagiaires of mensen in de overgangsfase van wellicht een vaste baan in loondienst naar het uitvoeren van hun passie. Samen bundelen we onze krachten en werken we aan een gezamenlijke naamsbekendheid, netwerk, bevordering/ontwikkeling van de groei van ieders talenten en een fantastisch eindproduct op een zo hoog mogelijk niveau.

Script en regie zijn in handen van Jean-Paul Duijst-Bergervoet. De muziek is van componist Jacob de Groot, maar fantastisch gearrangeerd door arrangeur en muzikaal leider Aimee Fraij en de cartooneske vormgeving is gerealiseerd door Rick Duijst-Bergervoet.

Wat moet je doen om twee kaarten te winnen? Like onze Facebook pagina en geeft voor 30 mei antwoord op de volgende vraag: Noem een productie die eerder door deze producent is gemaakt. Stuur je antwoord voor 1 juni naar: prijsvraag@Musicalsites.nl

Kijk voor meer informatie op: http://vollezaalproducties.nl/buitendegrenzen/

Lees ook: https://musicalsites.nl/buiten-de-grenzen-van-karikatuur-naar-mens-en-hoe-categoriseer-je-die/

Foto Jeanne Rutgers