Van Hoorne Entertainment stelt twee keer twee kaarten beschikbaar voor De Kleine Zeemeermin De Musical op 10 juni 2019 om 11:00 uur in Theater Gooiland, Hilversum.

De Kleine Zeemeermin

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin Elise. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, de koning. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje… gelukkig valt dat plannetje in het water (…) en eindigt het avontuur in een waar sprookje…. De kleine zeemeermin en de prins leven nog lang en gelukkig.

Wat moet je doen:

Stuur een mail naar prijsvraag@Musicalsites.nl en geef antwoord op de volgende vraag: Wie speelt de rol van kleine zeemeermin? Of deel deze prijsvraag op Facebook en like onze pagina. Doe dit voor 15 maart.

Lees ook: De Kleine Zeemeermin, een première van formaat!

Foto Mariska Steenbergen