In samenwerking met Langhout Theater mogen wij vier vrijkaarten weggeven voor een voorstelling naar keuze ( mits beschikbaar ). Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor vier vrijkaarten?

Dat kan op maar liefst twee manieren:

1. Geef antwoord op de volgende vraag: Wat was de vorige productie van Langhout Theater?  Stuur jouw antwoord uiterlijk 21 oktober 2019 naar prijsvraag@musicalsites.nl

en/of:

2. Like onze Facebookpagina of Instagram, en deel het artikel en tag de persoon met wie je naar deze musical wilt.

Allebei mag natuurlijk ook.

Doe dat uiterlijk 1 november 2019.

De uitslag wordt 2 november 2019 bekend gemaakt.

Over Roodkapje

Fake Vonk is met zijn camera op zoek in het bos. Hij wil een interview met de wolf, die zich in Nederland heeft gevestigd. Als hij de wolf heeft gevonden, blijkt deze aardig, en helemaal niet zo gevaarlijk als iedereen denkt. De Wolf schijnt helemaal gek te zijn op breien! Maar hoe zit het dan met de zeven geitjes? En met de drie biggetjes? En wat te denken van het verhaal over Roodkapje? De Wolf vertelt Fake het ware verhaal van Roodkapje. Hoe zij niet naar oma wilde. Dat zij daar veel te laat aankwam en oma veel te laat haar gluten-vrije koekjes kreeg. En hoe oma haar een lesje wilde leren… En wat meneer De Jager van de thuiszorg er mee te maken had? Het blijkt een ander verhaal te zijn dan Roodkapje verteld heeft!

Met:
Hans Langhout
Thomas Kuipers
Kylian de Rooij
Annebeth Moolenburgh
Marieke Goemans
Sanne Franssen

Lees ook: Verfrissende Assepoester