Nurlaila Karim is zonder twijfel een van Nederlands meest veelzijdige zangeressen. Met indrukwekkende hoofdrollen in musicals als ‘Miss Saigon’, ‘Rent en ‘The Wiz’ wist zij haar naam voor eens en altijd te vestigen in de vaderlandse theater- en entertainmentindustrie.

Dromen laten uitkomen, is een van Nurlaila’s artistieke drijfveren. Daarom sprong ze twee jaar geleden in het diepe en nam ze onder andere een cd met zelfgeschreven wereldlijke kinderliedjes op en leverde ze met de cd ‘Chameleon’ een verrassend volwassen geluid af. Om vervolgens ook haar opwachting te maken in de musicalhit ‘Sister Act’, waarin Nurlaila wekelijks zo’n twee keer in de huid kruipt van hoofdpersonage Dolores van Cartier.

Musicalsites heeft zes kaarten te verloten in drie verschillende theaters:
13 januari – Lelystad
24 januari – Alphen aan de Rijn
28 februari – Vlaardingen

Wil jij in aanmerking komen voor de kaarten? Stuur dan jouw antwoord op de volgende vraag en het theater van jouw keuze naar prijsvraag@musicalsites.nl

Welke rol speelde Nurlaila in The Wiz:
a. Sadista
b. Dorothy
c. Glinda

Nurlaila Karim is een theaterdier en bühnebeest pur sang en wil veel meer dromen laten uitkomen. Daarom brengt Nurlaila in het komende seizoen de spetterende show ‘Fourtina’. Een regelrechte muzikale ode aan de ouder wordende vrouw, die nog steeds dromen en passies heeft. De legendarische rocklegende Tina Turner – Nurlaila’s grote idool – is daar een levend voorbeeld van.

‘Fourtina’, waarin het indrukwekkende repertoire van La Turner is verweven, is geen imitatieshow of musical, maar een zinderende show vol passie, rock, onvervalste blues, flitsend licht en prachtige kostuums. ‘Fourtina’ is een spetterende theaterbeleving, vol energie en emotie, waarin Nurlaila wordt bijgestaan door vier danseressen, drie backing vocals en een ijzersterke achtkoppige band onder leiding van Mike Schaperclaus (bekend van ontelbare tv- en concertprogramma’s).

Lees ook:
Twilight zoon
‘Fourtina’. Een spetterende show boordevol soul, rock en power!

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte via Twitter? Volg ons op Twitter en klik hier.

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte via Facebook ? Like ons op facebook en klik hier.