Vanaf 12 juni is in Theater M-Lab de musical Ja Zanna, nee Zanna voor het eerst te zien in Nederland. Deze gay-good musical neemt ons mee naar een omgekeerde wereld waar iedereen opgroeit als homo, vol sexy schakers, nerdy voetballers en waar Stephen Sondheim een popicoon is. Win nu 2 vrijkaarten voor de voorstelling van 12 juni.

Wie van ons heeft niet geknoeid met een gebroken hart, geworsteld met zijn identiteit, vooroordelen, vriendschap en liefde? Ja Zanna, nee Zanna is een feest der herkenning voor iedereen. Een musical die het recht viert om lief te hebben, gebracht door een oog- én oorstrelende cast waar de energie vanaf spat.

De voorstelling werd in het buitenland bekroond met vijf Drama Desk Awards nominaties (o.a. Best Musical) en kreeg een award voor gelijke behandeling van homoseksuelen in de media. De voorstelling was een groot succes binnen het Off-Broadway circuit en ging vervolgens op tournee door de VS, Azië en Europa. De Nederlandse première vindt plaats op vrijdag 15 juni.Ja Zanna, nee Zanna is dé manier om de zomer in de luiden. De muzieknummers zijn stuk voor stuk regelrechte hits waarbij je niet stil kan blijven zitten. Feest na de voorstelling nog door tijdens een exclusieve afterparty in de foyer, mogelijk gemaakt door het DJ duo The G-Team!

Wil jij die vrijkaarten winnen? Beantwoord dan de volgende vraag: Welke speler uit ” La Cage aux Folles” speelt nu een hoofdrol in ” Ja Zanna, Nee Zanna” Suur het antwoord naar prijsvraag@musicalsites.nl voor 5 juni.