Wie is de mol is voorbij. Als je geraden hebt wie de mol was smaakt dat vast naar meer. En wist je het niet, dan is een herkansing wel zo fijn. Dat kan ook bij Stichting NoNonsense. De Theatergroep presenteert dit jaar de musical Wie is de rat…?  Acht kandidaten binden onder leiding van presentator Rat Groenevelden de strijd aan om zo veel mogelijk geld te verdienen voor de pot.  Maar minstens één iemand doet zich anders voor dan ie is….. de rat!

Het publiek heeft dit jaar een belangrijke rol in het stuk. Op de tribune kan men meespeuren naar de rat en zo meespelen.  Degene die het minst weet, ligt uit het spel.

Op 28 en 30 juni zal de Theatergroep (18+) deze musical spelen in het Chassétheater in Breda. Maar komende zondag, 17 maart, zal de groep vast een voorproefje laten zien tijdens de CAR in Rijen.

In CC De Boodschap  presenteert de Theatergroep zich  om 16.40 uur in Zaal 2. Naast de Theatergroep ziet u dan ook de Youngzz van Stichting NoNonsense. Deze groep van 12-18 jaar  zet in juni de  show Niet te filmen op de planken in het Chassé. Een hilarische musical, bomvol filmmuziek. Helaas gaat er in het stuk ook wel eens iets mis.

Beide shows zijn geschreven door Nick van Kuipers, die zelf uit de gelederen van Stichting NoNonsense komt. Na zijn studie en master Klassiek  Muziektheater is hij niet alleen uitvoerend operazanger, maar tevens  regisseur bij diverse gezelschappen, waaronder NoNonsense. Daar geeft hij ook les aan de jongste deelnemers van NoNonsense, de Teenzz, van 8 tot en met 12 jaar. Deze groep werkt aan de musical Goede reis.

Meer informatie over Stichting NoNonsense? Kijk op onze website www.stichtingnononsense.nl